ANUL·LADA

Accés des d’aquest enllaç a la relació provisional de persones aspirants Concurs-Oposició llocs de manteniment corresponents a la OEP 2018, 2021, 2022.

Este llistat és una relació provisional de persones admeses i excloses per falta de pagament dels drets d’examen o per no acreditar adequadament l’exempció d’este pagament.

En cas de voler presentar una al·legació a este llistat, s’haurà d’accedir a la sol·licitud, mitjançant aquest enllaç ”Accés al formulari d’inscripció de sol·licituds”, o entrant en la pàgina web de fgv.es ,treballa en FGV, convocatòries en procés, bases de la convocatòria de concurs oposició de manteniment, i amb el codi de modificació que es va generar en la teua inscripció (Exemple: 4A6BA382669DC2EED56123DEEE66D767), accés a reclamacions i presentar l’al·legació.

Quan realitzes una reclamació rebràs un correu de confirmació de la teua sol·licitud.

Caldrà presentar al·legacions en un termini de 7 dies naturals comptats a partir del següent a la publicació, transcorregut el qual es publicarà en igual forma la relació definitiva.

El termini, tal i qual recullen les bases, és de 7 dies naturals des de l’endemà de la publicació , és a dir, des del 13 de gener fins al 19 de gener inclusivament.

ANUL·LADA