Publicat
Arxivat com Corporativo, Notícies, Notícies Metrovalencia, Notícies TRAM.

  • La consellera Salomé Pradas destacada que aquesta jornada “és una gran oportunitat per a visibilitzar la importància de disposar d’una xarxa de transport públic de qualitat”
  • Els transports autonòmics van obrir les seues portes amb motiu d’aquesta celebració que forma part de la Setmana Europea de la Mobilitat

 

Més de 388.000 usuaris i usuàries, en concret 388.598, van viatjar gratis ahir en els servicis públics de transport de Ferrocarrils de la Generalalitat Valenciana (FGV), amb motiu del Dia Europeu sense Cotxe. Aquesta jornada, promoguda per la Generalitat, ha sigut el tancament a les diferents activitats de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible, promogudes des de la Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori.

Durant el divendres, els serveis de Metrovalencia i TRAM d’Alacant, van funcionar de manera gratuïta. Segons les dades, la xarxa de metro i tramvia de València va registrar 327.544 desplaçaments, mentre que a Alacant, els servicis del TRAM van superar els 61.054 moviments.

La consellera de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, Salomé Pradas, ha valorat els “excel·lents resultats” d’aquesta jornada de portes obertes que “ha permés que milers persones de la tota la Comunitat Valenciana puguen conéixer de primera mà i sense cap cost els avantatges que té utilitzar el transport públic”.

Salomé Pradas ha assenyalat que “ha sigut una gran oportunitat per a visibilitzar la importància que té disposar d’una xarxa de transport públic de qualitat per a afavorir una mobilitat equilibrada, funcional, segura, universal i saludable”.

En aquesta línia, ha mostrat el compromís de la Generalitat “per a continuar treballant en la implantació d’un bon sistema de transport públic que aportació les majors opcions de mobilitat a la nostra ciutadania”.