Estació de la Marina

Avda. Villajoyosa, 2, 03016 Alicante

Línia TRAM Metropolità d'Alacant

Les instal·lacions principals estan ubicades en diversos edificis en l’estació de la Marina a Alacant, on es desenvolupen les principals activitats de l’explotació ferroviària:

  • Oficines d’administració i dependències del personal
  • Lloc de Comandament
  • Centre d’Atenció a la Clientela

 

Tallers d’El Campello

Tallers El Campello TRAM Metropolità d'Alacant

El manteniment i depòsit del material mòbil de FGV està centralitzat en els tallers d’El Campello.

 

Depòsit de material mòbil de Benidorm

Taller-FGV-Benidorm-TRAMAlacant

Amb una superfície de 2.224,8 metres quadrats, al gener de 2022 va començar aprestar servei el nou depòsit de material mòbil de Benidorm, situat al costat de la pròpia estació.

Aquestes instal·lacions permeten l’estacionament de trens a cobert i la realització de revisions ràpides de les unitats, sense necessitat que hagen de desplaçar-se fins als tallers del Campello .

El nou depòsit facilita la labor de manteniment dels trens de Línia 9 i fins i tot de Línia 1, en cas de necessitat, amb una major capacitat de resposta davant incidències i oferint en definitiva un millor servei als viatgers i viatgeres.

Tallers Dénia

depositoDenia-TRAMAlacant

Al gener de 2023 es van completar les obres de condicionament dels tallers de Dénia del TRAM d’Alacant, fins hui en desús, perquè aquestes instal·lacions puguen acollir els nous trens duals (elèctric-dièsel) que circulen per la Línia 9.

En el projecte s’han contemplat, entre altres actuacions, l’ampliació del fossat de manteniments. A més s’ha executat l’adequació de lavabos; vestuari; i despatxos; la reubicació de les places d’aparcament; el condicionament d’un punt net i reciclatge; i la instal·lació d’una nova porta d’accés motoritzada.