Targeta moneder TuiN

Publicat
Arxivat com Corporativo, Noticias FGV, Notícies, Notícies Metrovalencia.

Targeta portamonedes TuiN de MetrovalenciaetrovalenciaMetrovalencia ha iniciat una campanya de promoció entre els seus usuaris de la nova targeta portamonedes TuiN per a explicar als clients el seu mode d’ocupació i els avantatges que suposa la seua utilització respecte altres títols de transport tradicionals com el bonometro, el bitllet senzill, l’anada i tornada, etcètera.

Cinc mil fullets en castellà i valencià, nombrosa cartelería i suports publicitaris en estacions i baixadors de metro i parades de tramvia i la informació detallada en els Centre d’Atenció al Client i Punts del Client pretenen donar a conéixer el nou títol únic i intel•ligent que permet viatjar per Metrovalencia sense preocupar-se per les distintes zones de la xarxa.

Dins de la campanya de promoció, els primers cent usuaris que s’hagen registrat per a posseir la targeta TuiN de Metrovalencia rebran un saldo de 15 euros de forma gratuïta.

Des del passat 1 de gener, els usuaris poden registrar-se en els esmentats Centres d’Atenció al Client (Xàtiva, Benimaclet, Túria, Aeroport i Politècnica) i Punts del Client (Alboraya-Palmaret, Amistat, Mislata, Empalme, Àngel Guimerà, Torrent Avinguda i Marítim-Serrería) i realitzar la primera recarrega en euros.

Avantatges de la TuiN
Els usuaris de la targeta TuiN gaudixen de nombrosos avantatges respecte als clients que es desplacen amb altres títols propis de Metrovalencia. D’esta manera, es pot viatjar amb el mateix títol per tota la xarxa, amb independència del nombre de zones que es recórreguen i de les estacions d’origen i destí.

La Zona D (excepte Aeroport) es considera per a aquest títol com a Zona C, per la qual cosa, per exemple, només cal pagar tres zones i no quatre si viatges fins a la Zona A. A més, la Zona B del tramvia es considera com a Zona A, per la qual cosa només cal pagar una zona en compte de dos si viatges fins a la Zona A.

Un altre avantatge és que, en els trajectes entre estacions contigües de dues zones (inclosos els baixadors que hi haja entre aqueixes estacions), només es cobra una zona. Açò s’aplica, per exemple, als trajectes Torrent- Picassent; l’Eliana-La Canyada; Bétera-Seminari o Almàssera-Alboraya-Peris Aragó.

Condicions d’ús

El títol s’adquirix carregant un saldo mínim de 10 euros en el suport que es dispose (Targeta sense Contacte o rellotge Móbilis en l’actualitat, i telèfon NFC i en les xarxes externes de venda en el futur), més múltiples d’1 euro, ja que no es poden carregar cèntims d’euro.
A partir d’abril, es podrà carregar el títol directament en les màquines automàtiques, sense necessitat del registre previ de les dades, encara que es recomana que es realitze el mateix en oficines d’atenció al client o per internet per a gaudir dels avantatges que s’oferixen (devolució del saldo per pèrdua o sostracció de la targeta, recarrega per Internet des del dit mes, etcètera).

Una vegada carregat el saldo, la Targeta TuiN descompta el preu del viatge equivalent a les zones que es recorren en cada viatge. El preu del desplaçament amb la targeta portamonedes és el mateix que el d’un viatge amb el bonometro. És a dir, té un cost de 0,72 euros per a una zona; 1,04 per a dues zones; 1,40 per a tres zones i 2 euros per a Aeroport.

En la xarxa del metro, si es viatja només, cal disposar d’un saldo mínim de 0,72 euros per a iniciar el viatge (excepte en Aeroport, que són 2 euros). Si es viatja amb més persones amb una única targeta (fins a un màxim de 60 persones), cal disposar, a més, d’un saldo mínim d’1,40 euros per cada passatger. Quan concloga el viatge i es valide el títol d’eixida, només es pagarà el preu corresponent al nombre de zones que s’han recorregut conjuntament.

En el metro, cal validar sempre el títol en l’estació o parada d’origen i en la d’eixida, encara que siga una estació de superfície. Així, la targeta pot saber quin trajecte s’ha realitzat i descomptar el nombre de zones exacte que s’ha recorregut. Si només es valida d’entrada o eixida, la targeta descompta del saldo l’import de tres zones.

En el tramvia, abans de pujar, s’ha de validar el títol en la terminal de l’andana corresponent al sentit del viatge. A diferència del metro, no cal validar-ho quan es finalitze el trajecte. La targeta només descompta del saldo l’import d’una zona.