Publicat
Arxivat com Noticias FGV, Notícies Metrovalencia, Notícies TRAM, RSC, Servicis especials.

  • La categoria del guardó rebut és el Premi a l’Entitat Pública Sensibilitzada amb la Discapacitat
  • L’organització ha lloat el treball desenrotllat a favor dels drets, la participació i la integració de les persones amb discapacitat i les seues famílies

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha rebut el reconeixement de la Federació d’Associacions de Persones amb Discapacitat Física i Orgànica de la Província de València, Cocemfe València, en l’entrega de la IX Edició dels Premis de la dita associació per la seua labor en la millora de l’accessibilitat del transport públic per a les persones amb mobilitat reduïda.

A l’acte, que s’ha celebrat en la Sala  “Alfons el Magnànim” del Centre Cultural La Beneficència, han acudit el director gerent de FGV, Juan Andrés Sánchez Jordà, el director de Clients i Accessibilitat, Francesc Romeu, i el subsecretari d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, Francesc Signes. El guardó rebut és el “Premi a l’Entitat Pública Sensibilitzada amb la Discapacitat”.

Cocemfe València, que també ha premiat a la Diputació de València, Pavapark Mobilitat SL i a Antonio Llácer Escriche, ha agraït públicament la col·laboració de les persones i institucions que han fet possible que les persones amb discapacitat física i orgànica continuen lluitant dia a dia per a superar les innumerables barreres encara existents.

Els guardons es van instaurar per a reconéixer la labor realitzada des dels estaments públics i privats, associacions, empreses, mitjans de comunicació i personatges públics a favor dels drets, la participació i la integració de les persones amb discapacitat i les seues famílies.

Ara, en la seua novena edició, es vol continuar amb esta labor de reconeixement, per a consolidar un esdeveniment al qual des de Cocemfe València se li dóna vital importància i que, a més, veu com una manera immillorable per a incentivar, si és possible encara més, i fer més visible una tasca tan meritòria com la realitzada pels premiats.