• El nou responsable és enginyer civil d’Obres Públiques i fins a la data exercia el càrrec de Cap Operatiu d’ADIF a Alacant
  • Ángel García de la Bandera cessa en el seu càrrec per motius personals, després de dos anys al capdavant de l’empresa

El Consell d’Administració de FGV, presidit per la Consellera´d’Habitatge, Obres Publiques i Vertebració del Territori, María José Salvador, ha aprovat hui el nomenament de Juan Andrés Sánchez Jordà, enginyer civil d’Obres Públiques  que fins ara exercia el càrrec de Cap Operatiu d‘ADIF a Alacant. El dit nomenament serà ratificat pel ple del Consell.

Sánchez Jordà acumula una llarga experiència en la gestió ferroviària, que va iniciar en RENFE en 1986 i que posteriorment ha desenrotllat en ADIF. Al llarg de la seua trajectòria ha assumit responsabilitats en àmbits relacionats amb el manteniment i construcció de noves infraestructures, patrimoni i operacions.

El nou director gerent de FGV, assumix el càrrec després del cessament per motius personals d’Angel García de la Bandera, que ocupava el lloc des de juliol de 2015.

La consellera ha agraït a García de la Bandera “la seua dedicació i entrega en estos prop de dos anys al capdavant de FGV, que han permés recuperar el prestigi de l’entitat i aconseguir resultats satisfactoris, a pesar de la difícil conjuntura per la qual travessa el sector públic autonòmic, a causa de les restriccions pressupostàries per tots conegudes”.

Salvador ha destacat els avanços aconseguits en l’empresa pública i els seus dos marques comercials, Metrovalencia i TRAM d’Alacant, sobretot en la implantació de mesures i processos orientats cap a una gestió més eficaç i transparent. La consellera ha valorat especialment la tasca de situar els paràmetres de seguretat com a pedra angular en les operacions i desenrotllament de l’empresa. “Igualment vull subratllar en esta etapa els treballs empresos per a modernitzar la Línia 9 del TRAM d’Alacant entre Benidorm i Dénia”.

Al seu torn, Salvador ha animat al nou director gerent a continuar la labor iniciada per García de la Bandera, i a continuar impulsant des de FGV les polítiques que desenrotlla el govern de la Generalitat en matèria de transport.