Posted
filed under Compromiso social, Corporativo, Noticias, Noticias FGV.

-Els usuaris ja es poden descarregar estes aplicacions disponibles en valencià, castellà i anglés que els permetran tindre accés de forma immediata a la informació
-La consellera ha anunciat que FGV comptarà, a partir d’abril, amb un nou títol que oferix un 15% de descompte als clients de fins a 30 anys

La consellera d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador, ha presentat les noves aplicacions mòbils per a accés a la informació dels serveis Metrovalencia i TRAM d’Alacant i ha anunciat la nova Targeta Jove.

Este nou títol que posarà en marxa FGV entrarà en funcionament a partir del pròxim mes d’abril i permetrà que els jóvens de fins a 30 anys, compten amb un 15% de descompte sobre la targeta TuiN en Metrovalencia i el bo de 10 viatges en el TRAM d’Alacant.

Salvador ha explicat que “estes propostes formen part de les mesures impulsades per la Generalitat per a millorar l’atenció i el servei que es presta des de FGV als usuaris de Metrovalencia i TRAM d’Alacant i promoure així l’ús del transport públic entre els més jóvens”.

“Donem resposta a una de les demandes habituals dels clients que sol·liciten disposar en els seus terminals mòbils de dades actualitzats del servei de transport a través d’estes APP i, d’un altre, afavorir l’ús del nostre transport entre les noves generacions”, ha destacat la consellera.

En este sentit, ha explicat que les APP que s’activen a partir este dijous arranquen amb una sèrie de prestacions i utilitats per a satisfer els clients i les seues consultes més habituals o freqüents, però “són aplicacions que amb el temps creixeran quant a utilitat i valor afegit”.

La presentació, que ha tingut lloc en la sala Lametro de l’estació de Colón, ha comptat amb la presència del director gerent de FGV, Juan Andrés Sánchez Jordán, i el director de Clients i Accessibilitat , Francesc Romeu, així com representants de les entitats que integren el Comité de Participació del Client de Metrovalencia.

Contingut de les noves APP 

La consellera ha indicat que “per fi amb estes APP l’empresa dóna un pas més en el seu esforç per adaptar-se a les noves tecnologies, i tant els clients habituals com els esporàdics o turistes compten amb un suport àgil i eficaç que permet accedir a tota la informació de servei des del seu telèfon mòbil i en tres idiomes”.

Esta nova ferramenta digital permet que els clients tinguen accés a la informació del servei de transport de manera directa, àgil i fiable. Es tracta de dos aplicacions independents, de semblant estructura i funcions, i amb contingut adaptat a cada una de les dos explotacions de FGV. Les APP estan disponibles en els sistemes operatius d’iOS i Android, en valencià, castellà i anglés.

Les aplicacions permeten respondre a les necessitats dels clients des de la fase de planificació del viatge (trajecte recomanat, títol de transport adequat, horaris, tarifes, etc.), durant el transcurs del trajecte (accés als perfils de xarxes socials de l’empresa, preguntes més freqüents, etc.) i fins a la seua finalització (informació sobre punts per a resolució d’incidències, etc.), així com la recarrega de títols per internet a València i a través de NFC.

Este nou canal d’informació s’afegix als mitjans que ja oferix l’empresa per a atendre el públic a València i Alacant com a web, xarxes socials o els telèfons d’atenció al client. Fins a la data FGV no comptava amb aplicacions oficials pròpies.

Nova Targeta Jove 

Salvador ha ressaltat que “amb este nou títol la Generalitat amplia la seua oferta d’avantatges a un col·lectiu que sol utilitzar el transport públic, no hem volgut que únicament els estudiants es beneficien d’este 15% de descompte i hem apostat incloure un sector de la població molt més ampli”.

La nova TuiN Jove de Metrovalencia és un títol personalitzat, que amb un cost inicial de 4 euros permetrà aplicar una bonificació del 15% en la targeta portamonedes TuiN, que és el títol de referència per al client freqüent, en el moment de càrrega del saldo amb un mínim de 10 euros.

Esta targeta tindrà, a més, altres avantatges afegits, ja que no obliga a realitzar un consum mínim mensual, sinó que el seu titular disfrutarà del descompte des del primer euro de consum; al contrari, la targeta té un límit de consum màxim mensual, segons el nombre de zones recorregudes, a partir del moment del qual el titular viatja gratis la resta del mes.

A Alacant la targeta es denomina Bono-10 JOVE (no hi ha targeta portamonedes en el TRAM d’Alacant). Permetrà aplicar un 15% de descompte sobre el Bono-10, títol propi del TRAM d’Alacant, que permet realitzar 10 viatges per la

combinació zonal triada (excepte Zona TAM Metropolitana). Depenent de les zones que van des dels 7,60 euros, per una zona, als 40,05 euros per sis zones, s’aplicarà el descompte del 15% en cada una d’elles.
A més, en els casos de les famílies nombroses i monoparentals, el descompte del 15% s’acumularà al del 20% (generals) o el 50% (especials) que disfruten els seus membres.