Publicat
Arxivat com Notícies, Notícies Metrovalencia.

El municipi s’afig als ja subscrits amb Massamagrell, Moncada, Paterna, Godella i Museros

Els avantatges comercials oscil•len entre el 10 i el 30 per cent dels desplaçaments en Metrovalencia

En el curs 2013-2014 els alumnes de les quatre poblacions amb acords en aquella data van realitzar 240.000 viatges amb metro i tramvia

L’Ajuntament de Mislata s’ha sumat a la llista de corporacions de la província de València que han subscrit un conveni amb Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) perquè els estudiants censats en la dita població puguen desplaçar-se fins als seus centres educatius per la xarxa de Metrovalencia amb importants descomptes.

D’esta manera, s’agrega al grup de municipis que té com a components a Massamagrell, Moncada, Paterna, Godella i Mislata i gaudixen d’avantatges comercials que, de mitja, van des del 10 fins al 30 per cent dels distints títols de transports, segons les localitats i les zones de viatge. En total, són prop de 800 els estudiants beneficiats pels acords.

El títol de transport de Mislata que utilitzaran els estudiants serà el de nou mesos de validesa, corresponent a l’època del curs acadèmic, igual que Massamagrell, Moncada i Museros. En el cas de Paterna el bo és el mensual vàlid des de la data de la compra i, en el de Godella, una càrrega de quatre bonometros (40 viatges) ampliable a 8 o 12 (80 o 120 desplaçaments, respectivament).

En el passat curs 2013-2014, els 583 estudiants de Massamagrell, Moncada, Paterna i Godella que posseïen la targeta personalitzada dels seus respectius convenis van realitzar 240.601 viatges per la xarxa de 146 quilòmetres de longitud i 133 estacions, baixadors i parades de Metrovalencia.

L’objectiu d’aquests convenis és facilitar l’accés a un mitjà eficaç i còmode a tots aquells estudiants que facen del ferroviari el seu mode de transport. Aquesta actuació s’emmarca dins del compromís social que mostra FGV habitualment per fomentar l’ús del ferrocarril, que contribuïx a la sostenibilitat mediambiental i que resulta pràctic a l’hora de viatjar segur i ràpid.