Publicat
Arxivat com Notícies, Notícies Metrovalencia, Servicis especials.

El cap de setmana se celebra Expocanina, 62é Exposició Nacional i 35é Exposició Internacional

La freqüència de pas de pas serà entre 20 i 40 minuts des de les 6 fins a les 22 hores

La Línia 1 també comunica amb el recinte firal en la parada dels Carolines-Fira

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) posa en a partir de matí i fins al diumenge serveis especials en la Línia 4 de tramvia de Metrovalencia fins a la parada de Fira, amb l’objectiu de facilitar l’accés a Expocanina que se celebra aquest cap de setmana, amb la 62a Exposició Nacional i la 35a Exposició Internacional.

Durant la celebració del certamen el servei de tramvia funcionarà en tota la línia amb una freqüència de pas entre 20 minuts i 40 minuts des de les 6:00 hores fins a les 22 hores.

Demà, el primer tramvia des de Doctor Lluch entrarà en servei a les 6:03 hores, mentres que l’últim transport des de Fira s’oferirà a les 22:19 h. Des de Fira, el primer comboi eixirà a les 6:58 h i, l’últim, des de Doctor Lluch, a les 21:33 hores.

El diumenge, el primer comboi eixirà de Doctor Lluch a les 7:23 h, mentres que l’últim des de la parada de Fira ho farà a les 22:19 hores. Des de Fira, el primer serà a les 8:18 i l’últim, des de Doctor Lluch, a les 21:33 hores.

A fi d’agilitzar el servei, tots els tramvies que realitzen el recorregut fins a la Fira de Mostres ho indicaran en el rètol de destí ubicat en la capçalera de la unitat. Junt amb el tramvia de la Línia 4, també es pot accedir fins al recinte firal, desplaçant-se fins a l’estació Els Carolines/Fira de la Línia 1 de Metrovalencia.

Tots aquells usuaris que desitgen ampliar la informació d’horaris i freqüències d’aquest servei poden cridar al telèfon 900 46 10 46 d’Atenció al Client de Metrovalencia. Aquesta informació també està disponible en la pàgina web de Metrovalencia (www.metrovalencia.com).