Publicat
Arxivat com Noticias FGV, Notícies, Notícies Metrovalencia, Servicis especials.

  • Del 27 al 29 del present mes el recinte firal acull l’esdeveniment sobre el sector funerari
  • La freqüència de pas serà de 20 minuts entre les 6 i les 22 hores de dimecres a divendres
  • La Línia 2 també comunica amb el recinte firal en la parada dels Carolines-Fira

Metrovalencia posarà en funcionament entre demà i el divendres servicis especials en la Línia 4 de tramvia fins a la parada de Fira, amb l’objectiu de facilitar l’accés a Fira València que, en esta ocasió, celebra Funermostra.
Durant la celebració del certamen, el servici de tramvia funcionarà en tota la línia amb una freqüència de pas de 20 minuts entre les 6:00 hores i les 22 hores.

Els primers tramvies eixiran des de la parada de Serradora a les 6 hores i, des de Doctor Lluch, entraran en servici a les 6:30 hores. L’últim des de Doctor Lluch partirà a les 21:29 h. Des de Fira, el primer serà a les 6:40 h, mentres que l’últim transport s’oferirà a les 22:19 h.

A fi d’agilitzar el servici, tots els tramvies que realitzen el recorregut fins a la Fira de Mostres ho indicaran en el rètol de destí ubicat en la capçalera de la unitat. Junt amb el tramvia, també es pot accedir al velòdrom, desplaçant-se fins a l’estació Els Carolines/Fira de la Línia 2 de Metrovalencia.

Tots aquells usuaris que desitgen ampliar la informació d’horaris i freqüències d’este servici poden cridar al telèfon 900 46 10 46 d’Atenció al Client de Metrovalencia. Esta informació també està disponible en la pàgina web de Metrovalencia (www.metrovalencia.es).