Visita de Mª José Salvador a Tram Alicante

Publicat
Arxivat com Noticias FGV, Notícies, Notícies TRAM.

La Consellera de Vivenda, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador, ha visitat este matí les instal·lacions de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) en l’estació de la Marina, a Alacant. Salvador s’ha interessat pel funcionament dels servicis del TRAM d’Alacant que en estos mesos d’estiu reben nombre més gran de viatgers i que es complementen amb els servicis nocturns del TRAMnochador i a partir del 12 d’agost amb El Mussol dels Marines.

Per la seua banda la delegada de FGV a Alacant li ha exposat la situació a hores d’ara del tram Calp-Dénia de la Línia 9 i del funcionament del transport alternatiu d’autobús entre estes poblacions.

En este sentit, la Consellera ha agraït l’esforç de FGV per a complir amb el seu compromís com a empresa de transport que ha de garantir la mobilitat i oferir un servici sostenible i de qualitat. Salvador també ha visitat el Post de Comandament del TRAM d’Alacant i ha mantingut una trobada amb els representants dels treballadors.