Publicat
Arxivat com Corporativo, Noticias FGV, Notícies.

  •  La pàgina més visitada va ser la de “Treballa amb nosaltres: convocatòries”
  •  A l’abril del passat any es va crear el compte en Twitter @GVAfgv

La pàgina web de FGV, www.fgv.es, creada en 2003 i modernitzada en 2008 i 2015, va rebre 251.256 visites durant l’any passat. El temps mitjà de permanència de cada internauta va ser de 3 minuts i 46 segons i es van visitar un total de 954.228 pàgines.

D’entre totes pàgines de la web, a banda de la pàgina principal, la més visitada va ser la de Treballa amb nosaltres: convocatòries; Treballa amb nosaltres, Bases generals comunes a les 12 bosses d’ocupació temporal, Bossa número 6 condicions particulars i els llistats definitius de les bosses.

El major registre de visites es va produir en el mes de maig, seguit de juny i octubre. El dia de major activitat del portal va ser el 9 de maig, amb 10.396 entrades.

La pàgina web de FGV va rebre visites des de 115 països de tots els continents, de llocs tan dispars com Mèxic, Colòmbia, Algeria, Bielorússia, Romania, Letònia, Lituània, Xile o Austràlia.

Quant a xarxes socials, a l’abril de 2017 es va crear el compte en Twitter @GVAfgv, que ha tingut fins a final d’any 615 seguidors, amb 117 tweets emesos.