Publicat
Arxivat com Notícies, Notícies Metrovalencia.

  • Els viatgers poden recarregar la targeta TuiN, sense necessitat registrar-se prèviament, en qualsevol màquina de venda automàtica
  • FGV també oferix des d’aquesta setmana la possibilitat de recarregar els títols propis des de la web metrovalencia.es

Quan i on vullgues. Recarrega la teua targeta en MetrovalenciaEls clients de Metrovalencia ja poden carregar en qualsevol punt de venda de la xarxa de metro i tramvia la targeta única i intel•ligent TuiN. Els viatgers poden adquirir aquest títol en qualsevol màquina de venda automàtica, sense necessitat registrar-se ni carregar el títol en els Centres d’Atenció al Client (CAC) i Punts del Client de Metrovalencia, encara que el registre de qualsevol targeta de FGV permet una sèrie d’avantatges addicionals, com la recarrega per internet.

La targeta TuiN, en servei des de gener d’enguany, funciona com una targeta portamonedes, amb saldo en euros que es consumixen en funció dels viatges que es realitzen. La càrrega i recarrega del títol es realitza amb un mínim de 10 euros sobre qualsevol targeta sense contacte pròpia de Metrovalencia, no modifica les actuals tarifes i s’ha de cancel•lar a l’entrada i eixida del metro i només en l’entrada en el tramvia. El títol descompta del saldo disponible l’import corresponent al nombre de zones recorregudes, amb el mateix preu d’un viatge amb Bonometro.

Durant aquesta setmana Metrovalencia ha posat en servei la recarrega de títols a través de la seua pàgina web , inclosa la targeta TuiN junt amb altres títols propis com Bonometro, Targeta Abonament Transport (TAT), Gent Major o Bono 60X60, entre altres.

La versió actual de venda per internet de Metrovalencia permet recarregar tots els títols, excepte la Senzill i l’anada i tornada. Les recarregues dels títols TuiN i Bono 60×60 es poden fer efectives immediatament després de la compra, introduint la targeta en el lector d’una màquina de venda automàtica, mentres que les recarregues de la resta de títols es poden fer efectives l’endemà, en passar la targeta per una validadora d’accés.

La targeta TuiN i la recarrega de títols des d’internet són millores previstes per Metrovalencia per a l’any 2015 en el seu pla “El Metro que arriba” que té com a objectiu millorar el servei que es presta als usuaris.

Avantatges de la TuiN

Els usuaris de la targeta TuiN gaudixen de nombrosos avantatges respecte als clients que es desplacen amb altres títols propis de Metrovalencia. D’esta manera, es pot viatjar amb el mateix títol per tota la xarxa, amb independència del nombre de zones que es recórreguen i de les estacions d’origen i destí.

La Zona D (excepte Aeroport) es considera per a aquest títol com a Zona C, per la qual cosa, per exemple, només cal pagar tres zones i no quatre si viatges fins a la Zona A. A més, la Zona B del tramvia es considera com a Zona A, per la qual cosa només cal pagar una zona en compte de dos si viatges fins a la Zona A.

Un altre avantatge és que, en els trajectes entre estacions contigües de dues zones (inclosos els baixadors que hi haja entre aqueixes estacions), només es cobra una zona. Açò s’aplica, per exemple, als trajectes Torrent- Picassent; l’Eliana-La Canyada; Bétera-Seminari; o Almàssera-Alboraya Peris Aragó.