Suministro energía FGV

Publicat
Arxivat com Corporatiu, Noticias FGV, Notícies Metrovalencia, Notícies TRAM.

  • El nou contracte cobreix les necessitats de consum de les explotacions de Metrovalencia i TRAM d’Alacant
  • L’energia prevista per a una anualitat supera els 90 milions de kwh

La Generalitat ha adjudicat per 14.165.622,59 euros, IVA inclòs, el subministrament elèctric d’alta i baixa tensió per a Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) per un any, dins de l’Acord Marc per a la distribució d’energia en els punts de consum de l’Administració de la Generalitat, el seu sector Públic Instrumental i Entitats Adherides 3/20 CC. Exp. 21/020.

El contracte actual, derivat de l’Acord Marc de la Central de Compres (3/18CC), finalitza el pròxim 30 de juny per la qual cosa era necessari per a l’empresa pública contractar aquest subministrament d’energia en baixa i alta tensió de les explotacions de Metrovalencia i TRAM d’Alacant.

El nou contracte entrarà en vigor en el moment de la seua signatura, per un termini màxim d’un any, més una possible pròrroga d’una altra anualitat.

El subministrament previst per FGV per a una anualitat és de més de 90 milions de kwh i permetrà fer front a les necessitats de consum energètic per a la tracció dels trens i tramvies, edificis, instal·lacions de manteniment, estacions subterrànies i de superfície d’FGV a València i Alacant.

FGV, com a entitat del sector públic instrumental de la Generalitat, està vinculada a la Central de Compres i als acords marc que des de la mateixa es liciten.