Reunió de la Consellera Mº José Salvador amb el Comité d'empresa de FGV

Publicat
Arxivat com Corporativo, Notícies, Notícies Metrovalencia, Notícies TRAM.

La titular d`Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori ha mantingut una primera presa de contacte on ha reconegut el treball i l’esforç que realitzen els 1.500 treballadors de Ferrocarrils

La consellera d`Habitatge Vivenda, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador, s’ha reunit hui amb els nous delegats sindicals de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) que han sigut triats en les eleccions del passat 28 d’octubre i que integraran als futurs comités d’Empresa de València i Alacant.

Salvador ha mantingut una primera presa de contacte on s’han intercanviant impressions i s’ha abordat diferents qüestions per a millorar el treball en l’empresa pública. D’esta manera, la consellera hi ha assenyalat que s’ha de “dignificar el treball que realitzen els 1.500 treballadors de l’empresa” i ha destacat la importància de “millorar la qualitat del servici i recuperar l’atenció personalitzada que ha de ser compatible amb les noves tecnologies”. Per això, els ha instat a “treballar i col•laborar conjuntament per a fer de FGV una empresa millor”.

D’altra banda, la consellera María José Salvador ha assegurat que un dels objectius del nou govern valencià és millorar la seguretat en el transport i ha recordat que la conselleria ja està treballant en la redacció de la Llei de Seguretat Ferroviària perquè la Comunitat Valenciana es convertisca en un referent en este sentit.