Publicat
Arxivat com notícies FGV - butlletí.

FGV se suma un any més a les iniciatives promogudes per a reivindicar la igualtat de gènere, amb motiu del 8 de març, amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona.

8 març Dia Internacional de la Dona. Amb tu, naturalment!

L’Àrea de Gestió de Persones ha elaborat un full on es recullen algunes dades històriques sobre l’evolució dels drets de les dones. També s’inclouen referències a dones que han exercit un paper destacat en la lluita per igualar en drets i oportunitats a dones i homes.

Entre les dones seleccionades hi ha les valencianes Sor Isabel de Villena, Matilde Pérez Mollá, Lucrezia Bori, Anna Lluch Hernández i Patricia Campos Doménech.

Igual que es va fer el 25 de novembre, dia Internacional de l’Eliminació de la Violència Contra les Dones, els teleindicadors i màquines d’autovenda de títols de transport de les estacions i parades difondran diferents missatges per a recordar esta data i ajudar a prendre consciència, en esta ocasió, sobre la posició que ocupa la dona en la societat.

Eliminar diferències en FGV

Amb la finalitat d’eliminar les diferències i garantir la igualtat entre dones i homes en FGV, a cada procés d’elaboració d’un nou Conveni Col·lectiu es negocia un Pla d’Igualtat d’Oportunitats. L’empresa pública també compta amb un servei d’Igualtat de Gènere.

Si es detecta qualsevol situació de desigualtat, este servei pot proposar les accions correctores que calguen, a fi d’assolir la seua eradicació. Alhora, desenvolupa un treball permanent d’assessorament als diferents departaments sobre el compliment de les lleis relacionades amb la igualtat d’oportunitats entre dones i homes.