Publicat
Arxivat com Noticias FGV, Notícies, Notícies Metrovalencia.

  • El director gerent, Ángel García de la Bandera, s’ha reunit amb el gerent d’ASIVALCO, Joaquín Ballester
  • Metrovalencia compta amb una parada en esta zona que en 2016 va registrar prop de 55.000 viatgers

El director gerent de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), Ángel García de la Bandera, ha mantingut una reunió amb el gerent d’ASIVALCO, associació que representa als empresaris del polígon industrial Fuente del jarro, Joaquín Ballester, amb l’objectiu de plantejar diferents alternatives dirigides a promoure l’ús dels servicis de transport que presta Metrovalencia en la zona.

Ambdós entitats han acordat realitzar un estudi, en col·laboració amb l‘ajuntament de Paterna, que permeta conéixer les necessitats de mobilitat dels treballadors de Fuente del jarro. Amb els resultats d’este informe es plantejaran propostes proposades dirigides a promoure l’ús del transport públic entre els treballadors del polígon industrial que compta amb més de 400 empreses.

Mentres que es completa este estudi, FGV en col·laboració amb ASIVALCO ha previst plantejar accions promocionals per a donar a conéixer els horaris i avantatges que s’oferixen als usuaris de Metrovalencia respecte a títols com la nova targeta TuiN, el bo Transbord AB o els descomptes per a famílies nombroses o monoparentals i jóvens.

La parada de Fuente del jarro de Metrovalencia va registrar en 2016 prop de 55.000 viatgers, xifra que tant des de FGV com ASIVALCO es considera que es pot millorar amb les mesures que s’apliquen en els pròxims mesos.

Recentment, FGV va rebre el premi Font d’Or 2017 com a reconeixement a la rehabilitació de l’estació de Fuente del jarro com a part dels treballs de conservació d’edificis i baixadors d’exterior que l’empresa està realitzant en la xarxa de Metrovalencia.