Publicat
Arxivat com Corporativo, Notícies Metrovalencia, RSC.

  • El director gerent, Angel García de la Bandera, ha rebut el premi Font d’Or de mans del President d’Asivalco, Santiago Salvador
  • Metrovalencia compta amb una parada en esta zona que en 2016 va registrar prop de 55.000 viatgers
  • FGV ha rehabilitat l’estació com a part del pla de millora dels edificis d’exterior de la xarxa de metro i tramvia

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha rebut el reconeixement dels empresaris del polígon industrial Fuente del Jarro, a través d’ASIVALCO, associació que els representa, pel servei de transport que presta a esta zona a través de Metrovalencia.

El premi Font d’Or 2017 reconeix també la iniciativa de FGV que ha permés rehabilitar l’estació de Fuente del Jarro com a part dels treballs de conservació d’edificis d’exterior de la xarxa de Metrovalencia.

El director gerent de FGV, Angel García de la Bandera, ha assistit a l’entrega d’estos premis que ha entregat el president d’ASIVALCO, Santiago Salvador Cardo, en el transcurs de l’Assemblea General de l’entitat.

Junt amb FGV han rebut el premi Font d’Or 2017, altres empreses instal·lades en el polígon industrial per la seua contribució a millorar la imatge i condicions del mateix.

La parada de Fuente del Jarro de Metrovalencia va registrar en 2016 prop de 55.000 viatgers, xifra que tant des de FGV com ASIVALCO es vol incrementar. En pròximes dates es celebrarà una reunió entre ambdós entitats per a establir accions conjuntes que permeten potenciar i afavorir l’ús del transport pùblic entre els treballadors d’este polígon industrial de Paterna que compta amb més de 400 empreses.

Etiquetes: