Publicat
Arxivat com Corporativo, Noticias FGV, Notícies, Notícies Metrovalencia, Notícies TRAM.

  • El compte se suma a les actuals direccions que gestiona l’empresa i que corresponen a @metrovalencia i @tramdealicante
  • L’objectiu és informar de la gestió que realitza FGV i les activitats en les que participa

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) estrena perfil en xarxes socials amb un nou compte en twitter. Des de @GVAfgv l’empresa vol informar de la gestió que realitza i les activitats en què participa d’una manera més àgil, obrint la possibilitat d’interactuar amb aquells que mostren interés per la labor que desenrotlla.

Fins al llançament de @GVAfgv , l’empresa disposava dels comptes de Metrovalencia i TRAM d’Alacant amb una finalitat centrada en l’atenció al client i les informacions de servici, per la qual cosa el perfil de FGV en twitter permet difondre notícies pròpies, d’índole corporatiu, projectes realitzats i en marxa, col·laboracions amb altres empreses ferroviàries, treballs d’assessorament, etc.

Este perfil en twitter es convertix així en un nou canal d’informació que permetrà enllaçar amb els altres perfils de l’empresa dedicats al servici de transport que presta a través de @metrovalencia i @tramdealicante.

El twitter de FGV es posa en funcionament, coincidint amb el 30 aniversari de constitució de l’empresa que se celebra al llarg d’enguany amb diverses activitats i iniciatives. Amb @GVAfgv , FGV se suma a altres empreses del sector ferroviari que es troben presents i interactuen en xarxes socials.

A més de twitter, FGV té un compte en facebook amb informació sobre el servici de Metrovalencia , així com una direcció pròpia en youtube .

FGV va iniciar fa anys la seua presència en xarxes socials per a establir noves vies de comunicació amb els seus clients. Al juny de 2010 es va llançar el perfil @metrovalencia en twitter i a l’octubre de 2011 es va publicar el perfil de facebook.

En 2016 es van aconseguir els 15.823 seguidors, amb 1.704 tweets emesos. En facebook, els seguidors sumen 4.912. Al juny de 2012 el TRAM d’Alacant va obrir el seu perfil en twitter amb @tramdealicante que compta amb 1.866 seguidors i 778 tweets emesos.