Publicat
Arxivat com Corporativo, Noticias FGV, Notícies, Notícies Metrovalencia, Notícies TRAM.

  • L’objectiu d’esta mesura de la Conselleria d’Obres Públiques és potenciar l’ús del transport públic i afavorir una política de mobilitat a l’abast de totes els ciutadans

La Conselleria d´Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori manté per al 2016 els preus del transport públic de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) amb l’objectiu de potenciar el seu ús i afavorir una política de mobilitat a l’abast de tots els ciutadans. D’esta manera, es congelen les tarifes dels títols de transport de Metrovalencia i TRAM d’Alacant.

Les tarifes de Metrovalencia mantenen el preu del bitllet senzill i el bonometro, títol més utilitzat pels viatgers, que continuaran costant per a una sola zona 1,50 euros i 7,20 euros, respectivament.

En el TRAM d’Alacant, els títols propis corresponents a les zones B/C/D/E/F, costaran igual que enguany 1,35 euros en una zona i el Bono 10 s’adquirirà a 7,60 euros.
Al seu torn, FGV oferirà també els títols i avantatges per a majors, pensionistes, persones amb discapacitat o famílies nombroses, sense pujar els preus.