Publicat
Arxivat com Corporatiu, Noticias FGV, Notícies Metrovalencia, Notícies TRAM.

  • El President de la Generalitat ha avançat en les Corts les dos principals actuacions de futur de l’empresa pública
  • Ximo Puig ha recordat que la L10 es prolongarà fins a La Marina i que la connexió Luceros-Adif té adjudicada la redacció del projecte

El President de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat hui en les Corts dos noves línies en Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), una en Metrovalencia fins a La Fe i una altra en TRAM’ d’Alacant fins a l’Hospital de Sant Joan.

Puig, en el debat de Política General, ha avançat que l’estació d’Alacant de Metrovalencia, inici de la futura Línia 10 que arribarà fins a Natzaret, tindrà un ramal que, passant pel barri de Malilla, acostarà als usuaris fins al nou Hospital de La Fe, reivindicació de la ciutadania des que es va inaugurar el complex sanitari de referència de la ciutat de València.

D’altra banda, el President de la Generalitat també hi ha assenyalat que el TRAM d’Alacant enllaçarà l’Hospital de Sant Joan amb la ciutat d’Alacant, aspiració també molt sol·licitada entre la societat alacantina.

Estes són les dos principals novetats que Ximo Puig ha volgut destacar entre altres actuacions que FGV té previstes realitzar en un futur i que estan encaminades a impulsar un transport eficient i sostenible que arribe al màxim de població possible en les millors condicions.

D’esta manera, el President de la Generalitat ha recordat que es treballa intensament en la Línia 10 de Metrovalencia (Alacant-Natzaret), que posteriorment tindrà la seua prolongació fins a La Marina, i en la Línia 9 de TRAM’ d’Alacant (Benidorm-Dénia), en la que s’està duent a terme una renovació de via i de sistemes de comunicació i seguretat per a dotar-la dels estàndards de qualitat de la resta de la xarxa a Alacant.

A més, Ximo Puig ha destacat que ja està adjudicada la redacció del projecte de la construcció de la connexió de l’estació de Luceros de TRAM’ d’Alacant amb les instal·lacions d’Adif-Renfe que seguix amb els terminis previstos per a la seua construcció.