Estació de València Sud de Metrovalencia

Publicat
Arxivat com Corporatiu, Noticias FGV, Notícies.

  • Estes actuacions s’han contractat per un període de tres anys i un import de 3.588.255 euros
  • L’objectiu és garantir un adequat funcionament de les instal·lacions de catenària de les línies de metro i tramvia

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha adjudicat diversos treballs de manteniment de les instal·lacions de línia àrea de les línies de metro i tramvia de la xarxa de Metrovalencia, segons publica hui el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV).

L’import d’este contracte adjudicat a Cobra Instalaciones y Servicios S.A. ascendeix a 3.588.255 euros, IVA inclòs, i comprén un període de vigència de tres anys. Els treballs previstos inclouen manteniment preventiu i correctiu, així com accions modificatives i de millora.

Així, de manera complementària a la labor del servici de Línia Electrificada, es realitzaran diverses actuacions per a garantir el manteniment preventiu i correctiu, en cas d’incidència no prevista, de les instal·lacions de catenària i elements complementaris dels més de 150 quilòmetres de xarxa de FGV a València.

Els treballs previstos permetran també fer front a actuacions destinades a modernitzar les instal·lacions de línia àrea existents en les línies de metro i tramvia, algunes d’elles amb més de 30 anys en funcionament.

En l’actualitat, Metrovalencia compta amb set línies de metro i dos de tramvia en servei que sumen 156,3 quilòmetres, dels quals més 20 quilòmetres corresponen a l’explotació tramviària.

En conjunt, la xarxa compta amb 137 parades distribuïdes en 37 municipis, un parc mòbil de 62 trens i 44 tramvies que transporten més de 67 milions de passatgers anuals.