Iluminación estación de Colón de Metrovalencia 8 de Marzo 2022

Publicat
Arxivat com Corporatiu, Noticias FGV, Notícies Metrovalencia, Notícies TRAM, RSC.

  • Les estacions de Colón i Alameda estan il·luminades de color violeta amb motiu del Dia de la Dona
  • Els teleindicadors, màquines de venda de títols i xarxes socials oficials difonen missatges per a conscienciar a les persones usuàries

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) se suma hui, 8 de Març amb missatges i accions per a visibilitzar el Dia de la Dona. Per aquest motiu, els teleindicadors, màquines de venda de títols i els comptes de xarxes socials oficials difonen missatges per a conscienciar sobre la labor de les dones i de la necessitat d’aconseguir la igualtat en tots els àmbits socials.

Aquesta iniciativa està impulsada i coordinada pels membres de la Comissió de Seguiment de la Comissió d’Igualtat d’FGV. Les frases difoses en aquests suports estan basades en lema triat per l’ONU enguany: Igualtat de gènere hui per a un demà sostenible.

A més, igual que el passat 25 de novembre, Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència Contra les Dones, s’han il·luminat de color violeta els accessos a les estacions de Colón i Alameda de Metrovalencia.

D’altra banda, Metrovalencia i TRAM d’ Alacant acostaran hui a les persones que vulguen participar en les manifestacions convocades per la celebració del 8 de Març. A València, l’acte partirà des del carrer Xàtiva, enfront de l’IES Luis Vives i l’estació del Nord d’Adif, just en l’estació de Xàtiva. A Alacant, l’eixida està prevista en l’IES Jorge Juan, prop de l’estació de Luceros.

Pla d’Igualtat

FGV compta amb el seu propi Pla d’Igualtat, signat l’11 de desembre de 2019 per la direcció de l’empresa i les seccions sindicals d’UGT València, UGT Alacant, CC.OO. València, CC.OO. Alacant, SIF Alacant, SIF València, SEMAF Alacant, SCF València i SF-IV València.

El Pla d’Igualtat d’FGV compta, des de desembre de 2020, amb el Visat que concedeix la Direcció General del Institut dels Dons, així com l’ús del segell “Fent Empresa”.

Des de la Comissió de Seguiment d’aquest IV Pla es treballa per a avançar en els objectius establits per part de l’empresa i sindicats en matèria d’igualtat, conciliació, accions de conscienciació i formació del personal en aquestes qüestions.