Processos selectius de FGV

Publicat
Arxivat com Corporatiu, Noticias FGV, Notícies.

  • Aquests llocs de treball corresponen a l’Oferta pública d’ocupació de 2020 i se sumen als 136 llocs ja coberts de 2017, 2018 i 2019
  • També es constituirà una borsa d’ocupació temporal amb les persones que hagen superat el procés selectiu, però no obtinguen plaça

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha celebrat aquest dissabte 6 de novembre, en la Universitat Politècnica de València, les proves d’accés a onze places en llocs de manteniment i tallers, corresponents a l’Oferta Pública d’Ocupació de 2020.

En concret, aquestes 11 places es corresponen a: un muntador/a d’instal·lacions elèctriques i automatismes; un encarregat/a de subestacions i telecomandaments; un/a especialista en telecomunicacions; i huit oficials/as de taller per a València Sud, Tarongers i Machado).

Amb les persones que hagen superat el procés selectiu, però no obtinguen plaça, per part d’FGV es constituirà una Borsa d’Ocupació Temporal per a atendre necessitats d’aquesta naturalesa en els tipus de llocs convocats existents en Metrovalencia i TRAM d’Alacant.

La prova, en la qual han participat més de 200 persones, ha començat a les 9 hores i s’ha realitzat a l’Aula 5N de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Industrial (ETSII), de la Universitat Politècnica València (UPV).

Aquesta nova convocatòria se suma al procés, ja tancat aquest mateix any, gràcies al qual s’han cobert 136 llocs de treball en l’empresa pública, corresponents a les Ofertes Públiques d’Ús dels anys 2017, 2018 i 2019.

Les bases publicades en el DOGV són conformes al que es preveu en l’II Acord de la Comissió de Diàleg Social del Sector Públic Instrumental de la Generalitat en matèria de criteris generals d’aplicació de les ofertes d’ocupació pública i les seues convocatòries, de data 22 de març de 2018.