Publicat
Arxivat com Noticias FGV, Notícies, Notícies TRAM.

El President de la Generalitat, Ximo Puig, ha realitzat una visita al tram Altea-Calp de la Línia 9 del Tram d’Alacant per a comprovar el resultat de les obres de renovació realitzades en este tram. En el transcurs d’este recorregut ha anunciat que la Generalitat proposarà “un major avanç en el camí del tren fins a Dénia” en els Pressupostos de la Generalitat de 2017.

El cap del Consell ha afirmat que esta actuació en el tram Altea-Calpe, en la que s’han invertit al voltant de nou milions d’euros, i la licitació d’una nova actuació en la zona, valorada en quatre milions, demostren “el compromís de la Generalitat amb les comarques de la Marina Alta i la Marina Baixa”.

En paral·lel a estos projectes, el President ha insistit en el fet que el Consell continuarà defenent “públicament i amb tota la contundència” que el pròxim Govern d’Espanya assumisca la reivindicació del Tren de la Costa. Puig ha assegurat que esta infraestructura “té una gran rendibilitat econòmica i social” i que, per tant, reclamar-la “no és un capritx”.

En el transcurs de la visita, Puig que ha estat acompanyat per la Consellera de Vivenda, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador, i el director gerent de FGV, Angel García de la Bandera, ha visitat l’exposició de fotografies de l’extreballador de FGV, Vicent Serrat, sobre les obres realitzades els passats mesos en el tram Altea-Calp de la línia que unix Benidorm i Dénia.