Publicat
Arxivat com Noticias FGV, Notícies, Notícies Metrovalencia, Notícies TRAM.

  • De la Bandera informa de la decisió del Consell d’Administració de realitzar contractes màxims d’un any de suport al manteniment de trens, desviacions i línia elèctrica
  • Ha reiterat la posició dialogant i de total disponibilitat de l’empresa per a prendre en consideració les propostes dels sindicats

El director gerent de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana, Ángel García de la Bandera, ha mantingut a última hora del matí de hui una trobada amb els representants sindicals de València i Alacant, als que ha explicat les accions empreses per a mitigar la falta de personal ocasionada per les restriccions imposades des del Ministeri d’Hisenda per al sector públic.

García de la Bandera ha recordat a la representació laboral que com a conseqüència de la impossibilitat de realitzar contractacions de personal, hi ha alguns servicis de FGV que en les actuals condicions no podrien completar les necessitats d’explotació. Tal situació, ha insistit el Director de FGV, ha sigut denunciada diverses vegades des de l’empresa pública, així com per part de la Presidència de la Generalitat.

El Director de FGV ha informat els representants sindicals que, a pesar de la falta de resposta del Govern central, l’empresa treballa conjuntament amb la Conselleria d’Hisenda en la busca de solucions que permeten contractar personal en FGV.

En este sentit, García de la Bandera ha informat sobre l’acord adoptat ahir pel Consell d’Administració de FGV, que presidix la consellera d´Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador, segons el qual per a abordar les necessitats de seguretat i manteniment que precisa Metrovalencia en el curt termini, s’ha aprovat realitzar contractes de suport al manteniment de trens, desviacions i línia elèctrica. Estos contractes tindran una duració màxima d’un any i amb ells es pretén assegurar la qualitat i seguretat en el manteniment del servici, tal com ha subratllat el Director de FGV.

García de la Bandera ha reiterat davant de la representació laboral la posició dialogant i de total disponibilitat de l’empresa per a prendre en consideració les propostes que, arribat el cas, formulen els sindicats per a mitigar una situació que no afecta exclusivament FGV, sinó al conjunt del sector públic.