Publicat
Arxivat com Notícies.

  • També s’ha acordat no pujar els preus dels títols de Metrovalencia i el TRAM d’Alacant en 2016 amb la finalitat de potenciar l’ús del transport públic en les explotacions gestionades per la Generalitat
  • S’anomena nou Cap d’Àrea de Seguretat en la Circulació

 

Amb la finalitat de potenciar l’aplicació d’una política de transparència en la gestió de FGV el Consell d’Administració, presidit per la consellera Vivenda, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador, ha aprovat hui la proposta del director gerent, Ángel García de la Bandera, per a la creació d’un Comité de Transparència que naix amb l’objectiu de realitzar anàlisi i propostes que permeten avançar en esta matèria, d’acord amb la legislació existent.

Amb esta comissió FGV dóna un pas més com a empresa pública de la Generalitat compromesa amb una gestió transparent i responsable, sent este aspecte un dels eixos bàsics de la nova direcció de l’empresa.

D’esta manera, el Comité de Transparència tindrà com a funcions potenciar la publicitat activa, l’accés a la informació pública i el bon govern. Este òrgan estarà format pel director-gerent, el de gestió, d’explotació, representants dels treballadors i l’auditor intern i es reunirà trimestralment.

D’altra banda, el Consell d’Administració de FGV també ha aprovat mantindre els preus de tots els títols propis de Metrovalencia i el TRAM d’Alacant en 2016.

Esta mesura s’ha adoptat amb la finalitat de potenciar l’ús del transport públic en les explotacions ferroviàries de València i Alacant i afavorir una política de mobilitat a l’abast de totes les persones.

Les tarifes de Metrovalencia mantenen el preu del bitllet senzill i el bonometro, títol més utilitzat pels viatgers, que continuaran costant per a una sola zona 1,50 euros i 7,20 euros, respectivament.

En el TRAM d’Alacant, els títols propis corresponents a les zones B/C/D/E/F, costaran igual que enguany 1,35 euros en una zona i el Bono 10 s’adquirirà a 7,60 euros.

D’esta manera, FGV oferirà també els títols i avantatges per a majors, pensionistes, persones amb discapacitat o famílies nombroses, sense pujar els preus.

Per la seua banda, Metrovalencia seguirà en 2016 amb el procés d’implantació de la targeta única i intel·ligent TuiN com a targeta portamonedes per a viatjar per tota la xarxa reduint, també progressivament en 2016, el nombre de títols, al substituir a la majoria dels destinats als clients habituals, com els bitllets temporals o multiviajes.

Nou Cap d’Àrea de Seguretat en la Circulació

Finalment, s’ha anomenat a José J. Castillo Serrano Cap d’àrea de Seguretat en la Circulació. Castillo, era fins a la data Auditor Intern de FGV i ha exercit amb anterioritat llocs en l’empresa com a Cap de Contractació i subcap de Línia, entre altres.