Unitat de tramvia de TRAM d'Alacant

Publicat
Arxivat com Corporatiu, Noticias FGV, Notícies, Notícies TRAM.

  • El pressupost inicial és de 9,3 milions d’euros, IVA inclòs, amb un termini màxim de tres anys i dos possibles pròrrogues anuals
  • El servici afectarà les quatre línies de tramvia, a la del tren-TRAM i a la de rodalia Benidorm-Dénia

El ple del Consell ha autoritzat a Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) a iniciar el procés de licitació del “Manteniment de línia aèria de contacte, subestacions, estacions i sistemes associats” del TRAM d’Alacant, que comptarà amb un pressupost inicial de 9.348.801,70 euros, IVA inclòs, d’un contracte amb un termini màxim de tres anys i dos possibles pròrrogues anuals.

Una vegada finalitzat l’actual contracte de manteniment, es fa necessari iniciar un nou procés de licitació per a l’adjudicació del servici. La prestació d’este sempre s’ha dut a terme per personal alié a FGV, ja que no es disposa de recursos propis per a la prestació del mateix.

L’esmentat manteniment és per a totes les línies del TRAM´d’Alacant (1, 2, 3, 4, 5 i 9) i afecten la Línia Aèria de contacte i sistemes associats; subestacions elèctriques de tracció i centres de transformació associats; línies d’alta tensió; línies 2.200 V i centres de transformació associats; i instal·lacions elèctrica i il·luminació de baixadors.

Així mateix, comprén les instal·lacions elèctrica i il·luminació de tallers; instal·lacions elèctrica i il·luminació d’estacions; instal·lacions elèctrica i il·luminació de túnels; instal·lacions elèctrica i il·luminació de quarts tècnics; i determinats sistemes associats del telecomandament d’energia i telecomandament d’instal·lacions fixes.