Publicat
Arxivat com Mobilitat.

  • Destaca l’aposta del Consell per “afavorir la mobilitat sostenible i oferir un transport públic de qualitat accessible a tota la ciutadania”
  • Inclou el TRAM de Castelló, Metrobús, Metrovalencia, TRAM d’Alacant i autobusos interurbans de la Generalitat

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha anunciat “la pròrroga de sis mesos del descompte del 50% en els bons, abonaments i títols multiviatge en el transport públic de la Generalitat i la gratuïtat per als menors de 31 anys”.

Així ho ha avançat el cap del Consell després de la reunió del consell d’administració de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana on s’ha acordat la tramitació pel ple del Consell del decret llei que donarà continuïtat a la pròrroga d’esta mesura que inclou el TRAM de Castelló, Metrobús, Metrovalencia, TRAM d’Alacant i autobusos interurbans de la Generalitat.

El president ha assegurat que l’objectiu del Consell és “oferir un transport públic de qualitat, accessible a totes les famílies i universal”, al mateix temps que es “impulsa la mobilitat sostenible”.

A més, d’estes mesures que es prolongaran fins a finalitzar l’any, cal recordar que la Generalitat ha congelat les tarifes de transport públic per a 2024.