Publicat
Arxivat com Corporativo, Noticias FGV, Notícies.

Les intervencions permetran condicionar els accessos de vianants per a facilitar el pas per les vies
El pressupost d’estos treballs ascendix a 65.204 euros i tenen un termini d’execució inferior a tres mesos

 

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha iniciat les obres de millora de les condicions de seguretat dels passos a nivell de la xarxa de Metrovalencia, situats en els municipis d’Alberic i Benaguasil.

Estes actuacions compten amb un pressupost de 65.204 euros, IVA inclòs, i un termini d’execució inferior a tres mesos.

Les obres previstes tenen com a objectiu millorar les condicions de seguretat en ambdós passos a nivell, amb el condicionament dels accessos de vianants. En concret, les obres s’estan duent a terme en el pas a nivell ALQ-12 corresponent al terme municipal d’Alberic i en el BEN-7 pertanyent a Benaguasil.

El condicionament dels passos forma part de les millores que la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, que dirigix Maria José Salvador, està realitzant amb la finalitat de millorar les condicions de seguretat i accessibilitat del conjunt de la xarxa de FGV a València i Alacant.

Estudi i actuacions

Dins d’estes actuacions, FGV ha completat l’Estudi d’Avaluació de Riscos dels Passos a Nivell i entre Andanes de la xarxa de Metrovalencia. En concret, s’han analitzat 141 interseccions ferroviàries entre passos a nivell i passos entre andanes distribuïts en 33 municipis de València.

L’estudi permet establir la prioritat de les actuacions previstes per a augmentar la seguretat i disminuir la sinistralitat en els passos a nivell i passos entre andanes, tenint en compte que el manteniment i millora de la seguretat dels passos en entorn urbà és competència de FGV.

Entre les actuacions previstes FGV realitzarà treballs de millora en les estacions de Paiporta, La Canyada i Seminari-CEU de Metrovalencia.

FGV inicia las obras de mejora de las condiciones de seguridad de dos pasos a nivel en los términos municipales de Alberic y Benaguasil