Visita del President Ximo Puig a FGV

Publicat
Arxivat com Corporatiu, Noticias FGV, Notícies.

  • -Els serveis de FGV funcionaran durant 2020 amb les mateixes tarifes dels últims anys

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha visitat este passat diumenge les instal·lacions de València Sud per a mantindre reunió de treball amb el conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi Espanya, i el gerent de FGV, Emilio Bayarri,

Després de la seua visita al Lloc de Comandament ha destacat que FGV ha aconseguit xifres rècord durant l’any 2019, amb 81 milions de viatgers, resultat dels viatgers obtinguts en Metrovalencia i Tram d’Alacant, tres milions més que en 2018.

Així mateix, el president ha anunciat que en estes festes, el servei de transport públic de Metrovalencia augmenta especialment el dia 31 de desembre, amb servei ininterromput les 24 hores del dia.

Millores en les tarifes

Puig també ha significat que els serveis de FGV funcionaran durant 2020 amb les mateixes tarifes dels últims anys, després de l’aprovació de la congelació de les mateixess per part del Consell d’Administració de l’entitat.

A més, amb l’objectiu d’afavorir l’ús del bitllet senzill, s’ha proposat eliminar l’obligació de validar-ho durant un determinat termini de temps, posterior a la compra, la qual cosa impedeix que puga caducar sense haver sigut utilitzat.

També s’ha presentat la proposta d’aplicar en qualsevol títol la reducció per família monoparental (20% les de caràcter general o 50% les de caràcter especial), que actualment només s’aplica en el títol TuiN.