Publicat
Arxivat com Noticias FGV, Notícies.

  • Va conéixer el Post de Comandament, els tallers de València Sud, els servicis administratius i va xarrar amb els treballadors

La consellera de Vivenda, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador, ha visitat les instal•lacions de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) on ha mantingut una trobada amb el gerent de l’entitat, així com també una primera presa de contacte amb els treballadors de l’empresa pública.

Així, la consellera ha explicat que la visita s’ha realitzat per a “conéixer de primera mà que s’està preparant la totalitat de la informació sobre l’accident de metro 3 de juliol”. Per a Salvador, “un dels objectius prioritaris és comprovar personalment que s’està recopilant tota la documentació per a posar-la a disposició de la comissió d’investigació de Les Corts quan siga requerida”. “Com a consellera tinc la responsabilitat de preocupar-me personalment que tota la documentació estiga a disposició del parlament perquè en l’anterior comissió no va ser així”, ha indicat.

D’esta manera, ha tingut un breu trobada amb el gerent de FGV, Pablo Cotino, a qui ha traslladat la seua intenció que s’emmagatzemen tots els toms de documentació en un espai específic dins de l’entitat.

D’altra banda, la consellera de Vivenda, Obres Públiques i Vertebració del Territori ha volgut conéixer personalment tots els treballadors de l’entitat per a traslladar-los el seu suport i reconeixement “pel treball que han realitzat durant tots estos anys”.

D’esta manera, Salvador ha realitzat un recorregut pel post de comandament, el centre de control i seguretat, els tallers o el centre administratiu, entre altres. Així, ha mostrat el seu “total predisposició a treballar per defendre els drets dels treballadors”.

A més, la consellera també s’ha reunit amb membres del Comité d’Empresa que li han traslladat la situació en què es troben els treballadors, encara que este ha sigut un primera trobada que s’ampliarà amb una reunió més específica i completa.