Publicat
Arxivat com Corporatiu, Noticias FGV, Notícies Metrovalencia.

  • La nova versió de www.metrovalencia.es compleix el nivell AA de les Pautes d’Accessibilitat per al contingut web
  • L’eina presenta a la persona usuària un nivell de confiança màxim en les transaccions, recollida de dades i comunicacions recíproques

La web de Metrovalencia ha iniciat aquesta setmana una nova etapa amb una versió actualitzada que millorarà el servei que es presta amb aquesta eina digital a tots els usuaris i usuàries d’FGV a la província de València.

L’objectiu d’aquesta actuació és modernitzar el portal www.metrovalencia.es i transformar-lo en una web accessible, segura i social, així com oferir una experiència digital òptima d’accessibilitat, usabilitat, fiabilitat i eficàcia dels visitants a la web a través de qualsevol dispositiu. Pel seu lloc, també es pretén oferir un nivell de confiança màxim a les persones usuàries en les transaccions, recollida de dades i comunicacions recíproques.

La nova web és més segura i accessible, complint el nivell AA de les Pautes d’Accessibilitat per al contingut web (WCAG) i incorpora un accés al desenvolupament insuit https://www.insuit.net/es que proporciona encara més accessibilitat a la lectura de la web a tots els nivells de discapacitat.

Realitzada amb disseny “responsive” que s’adapta a diferents dispositius, ja siga telèfon mòbil, ordinador o tauleta, es tracta d’una web neta i de fàcil navegació, que el seu planificador i consulta d’horaris ofereixen més opcions en els resultats de cerca.

Amb millores significatives en molts àmbits, com la sol·licitud de les targetes personalitzades amb elecció de lloc de recollida i pagament en línia, destaca el seu mòdul principal de càlcul de trajectes i els accessos directes a algunes de les opcions personalitzades que estan disponibles quan accedeixes com a persona registrada.

A més, existeix una nova secció de “Preguntes freqüents” que serà de gran utilitat a les persones usuàries que naveguen per la web i que, amb el temps, anirà creixent i augmentant les seues prestacions.

Web de Metrovalencia

La pàgina web de Metrovalencia va entrar en servei l’any 2003. En 2008 va experimentar una transformació en la seua presentació i continguts. En 2015 es va incorporar una nova utilitat, la recàrrega per Internet, en euros, de la targeta moneder TuiN i de la resta de títols de transport, amb excepció del bitllet senzill i els que s’havien de justificar per part d’algun col·lectiu.

L’última millora es va produir en 2021 quan es va incorporar a la web la possibilitat de sol·licitar les targetes personalitzades de manera en línia, a fi de fer més còmode i ràpid aquest procés de tramitació. Aquest nou servei serveix per a sol·licitar títols com Gent Major, Mobilitat, Família Nombrosa, Família Monoparental, TuiN Jove o la targeta personalitzada genèrica (TuiN).

Totes aquestes millores s’han succeït i acumulat per a aconseguir una major comoditat als clients i clientes a l’hora d’adquirir els seus títols de transport, planificar els seus desplaçaments, obtindre informació i impulsar la comunicació empresa-persones usuàries.