Publicat
Arxivat com Noticias FGV, Notícies, Notícies Metrovalencia.

  • El llevant juga a les 22 hores amb el Còrdova el partit de la Lliga BBVA
  • La Línia 6 de tramvia i la Línia 3 del metro tindran servei especial després del partit
  • La parada Estadi del llevant està situada a les portes de l’estadi

Metrovalencia reforçarà el servei per a facilitar el desplaçament dels aficionats que tornen de l’estadi Ciutat de València desprès d’assistir al partit de la Lliga BBVA de futbol entre el Levante UD i Córdoba Club de Futbol, trobada que es jugarà en el recinte “granota” a partir de les 22 hores.

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) reforçarà el seu servei de la Línia 6 de tramvia (Marítim Serrería-Tossal del ReI), en la que es troba la parada Estadi del llevant, a les portes de l’estadi, amb la incorporació de tramvies desprès de la finalització del partit, amb eixides programades, si es complixen els horaris previstos, a les 23:50 i a les 23:54 hores.

A més, els aficionats poden accedir i tornar de l’estadi Ciutat de València des de la pròxima estació de metro de Machado, corresponent a la Línia 3 (Rafelbunyol-Aeroport). En concret, a les 00:05 hores hi haurà un tren especial des de Machado fins a Aeroport.

Els reforços programats en Metrovalencia en la xarxa de tramvies tenen capacitat suficient per a assumir els desplaçaments que es produïsquen entre l’afició, atés que els tramvies tenen una capacitat de 300 persones i les unitats de metro de 600 o 750 viatgers, depenent si els trens són de quatre o cinc cotxes, respectivament.

Tots aquells usuaris de Metrovalencia que desitgen ampliar la informació d’horaris i freqüències poden consultar la pàgina web o cridar al telèfon 900 46 10 46 d’Atenció al Client, així com contactar a través de Twitter en @metrovalencia i en Facebook  facebook.com/metrovalencia.fgv