Publicat
Arxivat com Notícies, Notícies Metrovalencia.

L’horari s’ampliarà fins passada la mitjanit per a facilitar també les últimes compres nadalenques

FGV posarà en circulació 56 unitats més d’allò més habitual entre les 21:00 i les 00:40 hores

Els destins seran Torrent Av., Seminari, Paterna, Aeroport, Marítim-Serrería, Alboraya-Peris Aragó, Vicente Andrés Estellés, Tossal del ReI, Marítim-Serrería i Doctor Lluch

Els Mags d’Orient arribaran el dia 5 a Manises amb metro, en desplaçar-se des de l’estació d’Aeroport a la de Salt de l`Aigua

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) reforçaran i prolongarà el diumenge, vespra de Reis, els seus serveis en la xarxa de metro i tramvia de la ciutat de València i la seua àrea metropolitana, a fi de facilitar la presència dels usuaris en la tradicional Cavalcada de Ses majestats d’Orient i els desplaçaments nocturns darrere de les últimes compres del Nadal, atés que el 5 de gener els comerços tancaran les seues portes a mitjanit per a esgotar les vendes davant del Dia de Reis.

En concret, en la nit del dia 5, Metrovalencia reforçarà i prolongarà el seu servei amb la posada en circulació de metros i tramvies especials des de les 21:00 h fins a les 00:40 hores, la qual cosa es concretarà en 56 circulacions especials, 11 de la Línia 1 (Vilanova de Castelló-Llíria/Bétera), 40 de les Línies 3 i 5 (Aeroport-Rafelbunyol i Aeroport-Marítim Serrerría/Torrent avinguda) i 5 de les Línies 4 i 6 (Doctor Lluch-Mes del Rosari i Marítim Serrería-Tossal del ReI).

Els destins dels trens tindran el seu final de trajecte, segons les línies, en Torrent avinguda, Seminari, Paterna, Aeroport, Marítim-Serrería i Palmar-te, quant als trajectes de metro, i en Vicente Andrés Estellés, Tossal del ReI, Marítim-Serrería i Doctor Lluch en els de tramvia.

En l’estació de Ángel Guimerá, de la Línia 1, es podrà realitzar transbord al voltant de mitjanit cap a Paterna, Seminari i Torrent avinguda, el mateix que des de Benimaclet, Línia 3, cap a Doctor Lluch i Vicente Andrés Estellés a mitjanit. Quant a Colom i Xàtiva, les instal•lació més cèntriques de Metrovalencia, de les Línies 3 i 5, es podrà viatjar en direcció a Torrent avinguda, Machado, Palmar-te, Marítim Serradora i Aeroport entre les 23:30 i les 00:30 hores segons les direccions triades.

Els horaris es poden consultar en la pàgina web www.metrovalencia.S’i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com en @metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv.

Els Reis arriben a Manises amb metro

D’altra banda, Ses majestats els Reis Mags d’Orient utilitzaran els serveis de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) per a desplaçar-se amb Metrovalencia fins a Manises i així fomentar aquest mitjà de transport econòmic, sostenible i respectuós amb el medi ambient.

Els Reis Mags viatjaran el dia 5 fins a l’estació de Salt de l’Aigua, per a repartir màgia, il•lusió, alegria i molts regals entre els milers de xiquets i xiquetes que cada any acudixen fidels a una de les cites més esperades a Manises cada Nadal: la Cavalcada que organitza i patrocina l’Ajuntament, a través de la seua Regidoria de Festes.

Melcior, Gaspar i Baltasar agafaran el metro en l’estació de l’Aeroport, acompanyats pels seus patges i ajudants, entre els que estaran representants de totes les falles de la ciutat i les falleres Major i Infantil de Manises. En tan sols cinc minuts, eterns per als més menuts que esperaran impacients, arribaran els Reis a l’estació de Salt de l’Aigua, on els rebran les autoritats locals per a iniciar la tradicional Cavalcada.