Publicat
Arxivat com Notícies Metrovalencia, Servicis especials.

Del 4 al 8 de desembre se celebra l’important certamen de Vehicle d’Ocasió i Comercial

La freqüència de pas serà de 20 minuts el dijous i divendres i entre 20 i 40 minuts el dissabte, diumenge i dilluns entre les 6 i les 22 hores

La Línia 1 també comunica amb el recinte firal en la parada dels Carolines-Fira

Metrovalencia posa en a partir de matí i fins al dilluns serveis especials en la Línia 4 de tramvia fins a la parada de Fira, amb l’objectiu de facilitar l’accés a Fira de l’Automòbil, Vehicle d’Ocasió i Comercial que se celebra del 4 al 8 del present mes.

Durant la celebració del certamen el servei de tramvia funcionarà en tota la línia amb una freqüència de pas de 20 minuts el dijous i divendres i entre 20 minuts i 40 minuts el dissabte, diumenge i dilluns, sempre entre les 6:00 hores i les 22 hores.

El dijous i divendres, el primer tramvia des de Serradora amb destinació a Fira eixirà a les 6 h, mentres que des de Doctor Lluch ho farà a les 6:30 hores. En sentit invers, des de Fira a Doctor Lluch, la primera unitat circularà a partir de les 6:40 h. L’últim tramvia des de la parada de Fira eixirà a les 22:19 h i des de Doctor Lluch a les 21:29 hores.

El dissabte, diumenge i dilluns, festiu per ser el Dia de la Constitució, el primer tramvia des de Doctor Lluch entrarà en servei a les 7:23 h, mentres que l’últim des de la parada de Fira ho farà a les 22:19 hores. El primer des de Fira eixirà a les 8:18 h i l’últim des de Doctor Lluch a les 21:33 hores.

A fi d’agilitzar el servei, tots els tramvies que realitzen el recorregut fins a la Fira de Mostres ho indicaran en el rètol de destí ubicat en la capçalera de la unitat. Junt amb el tramvia, també es pot accedir al velòdrom, desplaçant-se fins a l’estació Els Carolines/Fira de la Línia 1 de Metrovalencia.

Tots aquells usuaris que desitgen ampliar la informació d’horaris i freqüències d’aquest servei poden cridar al telèfon 900 46 10 46 d’Atenció al Client de Metrovalencia. Aquesta informació també està disponible en la pàgina web de Metrovalencia (www.metrovalencia.com).