Publicat
Arxivat com Notícies, Notícies Metrovalencia.

Les estacions més pròximes a Mestalla són Aragó (Línia 5) i Facultats (Línia 3)

El partit es juga a les 22 hores, corresponent a l’eliminatòria de Copa del Rei

Des de la cèntrica estació d’Àngel Guimerà es realitza transbord a la Línia 1

Metrovalencia reforçarà el pròxim dia 7 els serveis de metro i tramvia de Metrovalencia per a facilitar la tornada dels aficionats que acudisquen a l’estadi de Mestalla per a assistir al partit de futbol entre el València C.F. I Real Club Esportiu Espanyol, corresponent a l’eliminatòria de la Copa del Rei.

La trobada es disputa a les 22:00 hores, per la qual cosa Metrovalencia reforçarà els seus serveis en les línies L-1, L-3, L-4 i L-5 amb la incorporació de metros i tramvies addicionals darrere de la finalització del partit. Amb anterioritat al partit, els serveis de metro i tramvia funcionaran amb normalitat amb horaris corresponents a una jornada laborable.

Des de l’estació d’Aragó, la més pròxima a l’estadi i pertanyent a la Línia 5, hi haurà metro a les 00:05 hores en direcció Marítim-Serrería; a les 00:12 h cap a Torrent avinguda i a les 00:17 hores cap a Aeroport, amb posiblidad d’enllaçar amb la L-1 en Àngel Guimerà.

Des de la també pròxima estació de Facultats (Línia 3) hi haurà serveis a les 00:00 h cap a Marítim Serradora; a les 00:08 h amb destinació a Rafelbunyol i a les 00:12 hores hi haurà servei cap a Aeroport, amb possibilitat d’enllaçar amb la L-1 en Àngel Guimerà.

Connexió amb Línia 1 en Angel Guimerà

Els esmentats transbords en la Línia 1 permetran enllaçar, en l’estació d’Àngel Guimerà, a les 00:29 h amb el servei fins a Seminari, a les 00:29 a Torrent avinguda i a les 00:32 h hi haurà un servei cap a Paterna.

Respecte al tramvia, l’afició podrà desplaçar-se des de la parada de Benimaclet fins a la de Doctor Lluch mitjançant una unitat que té previst eixir a 00:16 hores.

Els reforços programats tenen capacitat suficient per a assumir els desplaçaments de l’afició, atés que els metres tenen una capacitat de 600 o 750 persones, depenent si els trens són de quatre o cinc cotxes, respectivament, i els tramvies tenen una capacitat de 300 persones.

Els horaris es poden consultar en la pàgina web www.metrovalencia.S’i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com en @metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv.