Al Futbol amb Metro amb Metrovalencia

Publicat
Arxivat com Noticias FGV, Notícies, Notícies Metrovalencia.

  • Les estacions més pròximes a Mestalla són Aragó (Línies 5 i 7) i Facultats (Línies 3 i 9)
  • El partit es juga a les 20:45 hores, corresponent a la Lliga BBVA de futbol
  • Des de la cèntrica estació d’Àngel Guimerà es realitza transbord a les Línies 1 i 2

Metrovalencia reforçarà el dilluns, dia 27, els serveis de metro i tramvia per a facilitar la tornada dels aficionats que acudisquen a l’estadi de Mestalla per a assistir al partit de futbol entre el València C.F. I Granada C.F., corresponent a la Lliga BBVA de futbol.

El partit es disputa a les 20:45 hores, per la qual cosa Metrovalencia reforçarà els seus serveis en les línies L-1, L-2 L-3, L-4, L-5 i L-7 amb la incorporació de metros i tramvies addicionals darrere de la finalització del partit.

Des de l’estació d’Aragó, la més pròxima a l’estadi, hi haurà metro de la Línia 5 a les 22:51 hores amb destí Aeroport, amb possibilitat d’enllaçar amb la L-1 i L-2 en Àngel Guimerà, i un altre a les 23:03 hores en direcció Marítim-Serrería. En la mateixa estació, però en Línia 7, hi haurà un tren a les 22:58 hores cap a Torrent avinguda.

Des de la també pròxima estació de Facultats hi haurà serveis a les 22.56 h cap a Aeroport, amb possibilitat d’enllaçar amb la L-1 i L-2 en Àngel Guimerà, i a les 22:58 h cap a Rafelbunyol.

Els esmentats transbords en l’estació d’Àngel Guimerà possibilitaran els desplaçaments en la Línia 1 a les 23:05 h fins a València Sud, a les 23:07 fins a Seminari, i a les 23:20 a Torrent Avinguda. En la Línia 2, des de la mateixa estació, eixirà un tren a les 23:10 amb destí Paterna.

Respecte al tramvia, l’afició podrà desplaçar-se des de la parada de Benimaclet fins a la de Doctor Lluch mitjançant una unitat que té previst eixir a 22:58 hores.

Els reforços programats tenen capacitat suficient per a assumir els desplaçaments de l’afició, atés que els metres tenen una capacitat de 600 o 750 persones, depenent si els trens són de quatre o cinc cotxes, respectivament, i els tramvies tenen una capacitat de 300 persones.

Els horaris especials es poden consultar en aquest enllaç i els ordinaris en la consulta d’horaris. També en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com en Twitter @metrovalencia i en Facebook Facebook/metrovalencia.fgv