Publicat
Arxivat com Notícies.

Les circulacions dels dies laborables fins al 5 de gener s’equiparen a les que s’oferixen els dissabtes de tot l’any

Els dissabtes, diumenges i festius es mantindrà l’horari habitual de la resta de l’any, a excepció dels dies de Nadal i Any Nou

El dia 5 de gener hi haurà serveis especials per la Cavalcada de Reis i les compres de Nadal i del 26 de desembre al 4 de gener per Expojove

Dimecres que ve, 24 de desembre, Metrovalencia aplicarà l’horari de Nadal per als serveis de metro i tramvia, que es mantindrà en vigència fins al 5 de gener. Aquesta decisió permet adequar l’oferta a la demanda actual dels clients durant les dates nadalenques, i aconseguir una major eficiència, a través de la reorganització d’horaris, amb l’ajust dels serveis menys utilitzats, i la consegüent reducció de costos.

Amb aquesta mesura, els serveis dels dies “ordinaris” o laborables (dies 24, 26, 29, 30 i 31 de desembre i 2 i 5 de gener) passen a se “intermedis” i s’equiparen als dels dissabtes de la resta de l’any. La programació dels dits serveis no afecta els dissabtes, diumenges i festius (25, 27 i 28 de desembre i 1, 3, 4 i 6 de gener), que mantenen l’horari habitual de la resta de l’any, a excepció del Dia de Nadal i del d’Any Nou, en els que el servei començarà una hora més tard.

A més, el servei de Metrovalencia i del TRAM Metropolità d’Alacant finalitzarà abans d’allò més habitual els dies 24 i 31 de desembre. A València, a partir de les 21:00 hores començaran a reduir-se les freqüències fins al pas dels últims trens, cap a les 22 hores, pel centre. A Alacant, els últims trens arribaran al seu destí al voltant de les 22:00 hores.

Els nous horaris de Nadal es poden consultar en les estacions de la xarxa de Metrovalencia, en la pàgina web www.metrovalencia.S’i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com a través de xarxes socials @metrovalencia i facebook/metrovalencia.fgv. En el TRAM es pot consultar en la pàgina web www.fgvalicante.S’o en el telèfon d’Atenció al Client 900 72 04 72.

Serveis especials

Metrovalencia reforçarà i prolongarà el dilluns dia 5 de gener, vespra de Reis, els seus serveis en la xarxa de metro i tramvia de la ciutat de València i la seua àrea metropolitana, a fi de facilitar la presència dels usuaris en la tradicional Cavalcada de Ses majestats d’Orient i els desplaçaments nocturns darrere de les últimes compres del Nadal, atés que el 5 de gener els comerços tancaran les seues portes a mitjanit per a esgotar les vendes davant del Dia de Reis.

D’altra banda, un any més, FGV programarà des del divendres, dia 26 de desembre, i fins al diumenge, 4 de gener, serveis especials en la Línia 4 de tramvia de Metrovalencia fins Fira València, amb l’objectiu de facilitar l’accés a la Fira Internacional de València i a la Fira de la Infància i la Joventut, Expojove 2014-15.