Procés selectiu Oferta Ocupació Pública FGV en Fira València

Publicat
Arxivat com Corporatiu, Noticias FGV, Notícies Metrovalencia, Notícies TRAM.

  • Fira València i la Universitat d’Alacant acullen els exàmens amb totes les mesures sanitàries i de seguretat
  • El procés de selecció conjunt de 2019, 2018 i 2017 és de 136 llocs de treball

Més de dos mil aspirants, en concret 2.203, estan realitzant hui en València i Alacant les proves de les Ofertes d’Ocupació Públic de FGV corresponents als anys 2017, 2018 i 2019, així com per a la constitució de noves Borses d’Ocupació Temporal.

Les proves es realitzen des de les 9 hores en Fira València, pel que fa a Metrovalencia, i en la Universitat d’Alacant, pel que fa al TRAM’ d’Alacant. Estan convocats 2.203 aspirants, 1.690 en València i 513 a Alacant.

Els exàmens comptaran amb totes les mesures sanitàries i de seguretat perquè les proves transcórreguen amb totes les garanties per als participants, començant per una entrada escalonada a les instal·lacions, cada quinze minuts a València, i cada vint a Alacant.

Els participants en les proves hauran de portar una màscara higiènica o quirúrgica (no s’admetran les de vàlvules) i una altra de reposat; un gel individual, el seu propi bolígraf i hauran d’acudir sense acompanyants.

A l’entrada hauran d’aplicar-se gel hidroalcohólico, que estarà distribuït per totes les instal·lacions, acreditar-se amb el DNI, i passar un control de temperatura en què no deuran de superar els 37,5é centígrads. L’organització de les proves compta amb un equip mèdic i una ambulància per a resoldre qualsevol dubte o contingència.

Tant en Fira València com en la Universitat’ d’Alacant els accessos i eixides estaran senyalitzats, els ascensors només es podran utilitzar per Persones de Mobilitat Reduïda (PMR) i s’ha disposat una distància de 1,50 metres entre taula i taula dels examinats, quan en les proves d’este tipus s’estipula una separació de 75 centímetres.

Al concloure cada prova, de 120 minuts de duració (30 minuts del temari comú i 90 de l’específic del posat al que es presenta), els aspirants hauran d’alçar la mà per a gestionar la seua eixida de manera ordenada i individualitzada.

Oferta de places

A l’oferta de 106 places corresponent a 2019 cal sumar les 15 places de 2018 i les 15 de 2017, per la qual cosa FGV ha llançat un procés de selecció conjunt en 2020 amb un total de 136 llocs de treball per a València i Alacant.

El 3 de juliol va acabar el termini d’admissió d’instàncies i les 22.227 sol·licituds les van registrar 3.437 persones, que finalment s’han reduït a 2.203, ja que 1.234 d’elles no complien alguns dels requisits requerits per al lloc de treball sol·licitat.

Places previstes

Les 106 places previstes corresponents a 2019 són: 21 agents d’estació per a València; 27 maquinistes tramvia i 33 maquinistes metro per a València; 8 maquinistes Alacant; 8 oficials per als tallers de València; un oficial de Línia de tramvia a València; un cap d’estació operador d’Atenció al Viatger per a València; 5 places de cap de circulació a Alacant; un agent de la unitat de supervisió i intervenció per a Alacant; i un cap d’instal·lacions elèctriques i automatismes per a València.

Respecte a l’oferta de 2018, la relació de posats a cobrir és la següent: 4 oficials per a Taller Machado; 3 oficials per a Tallers de València Sud; 3 maquinistes depòsit Tallers Machado; 2 maquinistes tallers El Campello; 2 oficials zelador de línia electrificada; 1 oficial de subestacions i telecomandament.

Les corresponents a 2017 inclouen: 2 maquinistes per a Benidorm; 1 maquinista per a tallers El Campello; 7 oficials per a tallers Machado; 2 oficials per a tallers de València Sud; 2 factors de circulació a Altea; i 1 factor de circulació en Creueta.