Estudiantes

Publicat
Arxivat com Corporativo, Noticias FGV, Notícies.

  • La mesura té com a objectiu impulsar i promocionar l’ús del transport públic
  • L’any pròxim es farà efectiu que totes les dones víctimes de violència de gènere i els seus fills i filles viatgen de manera gratuïta

La Generalitat mantindrà en 2021 els preus dels títols de transport públic de Metrovalencia i TRAM d’Alacant, així com dels denominats títols integrats.

Aquesta decisió presa per la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat té com a objectiu potenciar l’ús d’aquests mitjans de transport públics i afavorir una política de mobilitat a l’abast de tots els ciutadans.

Els preus actualitzats de les tarifes en vigor i títols per a col·lectius com a joves, majors, persones amb discapacitat o famílies nombroses o monoparentals estan disponibles en les webs de Metrovalencia i TRAM d’Alacant.

En 2021 està previst que es faça efectiva per part de La Generalitat les mesures necessàries perquè totes les dones víctimes de violència de gènere i els seus fills i filles viatgen de manera gratuïta en Metrovalencia, TRAM d’Alacant , així com en els serveis de TRAM de Castelló i MetroBus.

Aquest bo està previst que es gestione i tramite a través de la xarxa de centres d’atenció a dones víctimes de violència de gènere de la Comunitat Valenciana.

Actualització de les normes tarifàries de València en 2020

El passat 1 de maig es va començar a aplicar per part de FGV una modificació en la qual es va incloure que totes les parades del tramvia de Metrovalencia s’integraren en la zona A.

Així mateix, amb l’objectiu d’afavorir l’ús del bitllet senzill, es va eliminar l’obligació de validar-lo durant un determinat termini de temps posterior a la compra, la qual cosa impedeix que puga caducar sense haver sigut utilitzat.

A més, es va retirar de la circulació el títol d’Anada i Tornada i es va crear el títol Col·lectiu, per a ús exclusiu en determinats esdeveniments per a un trajecte preestablit i per grups de 15 o més persones.

També es va aprovar l’aplicació en qualsevol títol de transport la reducció per família monoparental (20% les de caràcter general o 50% les de caràcter especial), igual que succeeix amb les famílies nombroses, que actualment només s’aplica en el títol TuiN.

Per als usuaris de la targeta moneder TuiN personalitzada es va acordar l’obtenció de gratuïtat per a viatjar per tota la xarxa, a partir del tercer nivell de consum, (es redueix el límit de 72,80 euros a 63,00 euros, aproximadament un 13,50% menys).