Publicat
Arxivat com Corporatiu, Noticias FGV, Notícies.

  • Aquestes actuacions se sumen a les que realitza FGV per a fer front a l’efecte de la pandèmia de la COVID-19
  • Els treballs previstos inclouen intervencions en estacions, unitats i dependències pròpies de l’empresa pública

La Generalitat destinarà més de quatre milions d’euros per a reforçar els serveis de neteja i desinfecció dels trens, tramvies, estacions, tallers i edificis d’oficines de Metrovalencia i el TRAM d’Alacant durant els pròxims 12 mesos.
El nou contracte adjudicat per via d’emergència per Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) davant la situació sanitària provocada per la pandèmia de la COVID 19 compta amb un pressupost de 4.193.613,11 euros, IVA inclòs.
Els treballs previstos tenen com a objectiu mantindre i intensificar les actuacions de neteja i desinfecció que de manera habitual realitza FGV per a garantir la prestació del servei de transport, segons les recomanacions sanitàries i amb plenes garanties per a treballadors i usuaris.
Aquest nou contracte se suma al tramitat el mes d’abril passat per valor de 1,2 milions d’euros IVA inclòs euros, també per via d’emergència, per a aquest mateix tipus d’actuacions i inclou noves mesures que s’ha considerat necessari aplicar.
Els nous treballs previstos inclouen, per part de les diferents empreses contractades, una major dotació de personal i més hores de treball. Els serveis previstos comprenen neteja i desinfecció a l’interior de trens i tramvies, així com en dependències pròpies i estacions de València i Alacant.

Neteja en ruta

FGV ha inclòs també entre aquestes noves actuacions el reforç de les labors de neteja i desinfecció dels trens i tramvies en circulació de Metrovalencia i TRAM d’Alacant, durant el recorregut d’aquests.
L’actuació, que es duu a terme en barres d’agarre, polsadors i papereres, en les de menor nombre de viatgers, amb la finalitat de poder dur a terme aquesta labor sense obstaculitzar als viatgers d’hora punta.
A més, també s’està realitzant neteges i desinfeccions en les principals estacions terminals de les línies de València i Alacant, de manera que durant el dia els trens i tramvies també són desinfectats en l’interval de finalització i inici dels seus corresponents trajectes.
Aquestes noves actuacions se sumen a les tasques de neteja que diàriament es duen a terme a la nit en els tallers perquè les unitats inicien el seu servei amb tots els seus elements desinfectats.