Publicat
Arxivat com Corporatiu, Notícies.

  • Aquesta mateixa convocatòria comporta la constitució de dues borses d’Ocupació Temporal per a València i Alacant
  • Les bases del procés selectiu dels diferents llocs de treball estan disponibles en www.fgv.es

La Generalitat, a través de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), ha convocat una nova Oferta d’Ocupació Pública (OEP) per a cobrir 115 places de conducció i circulació. També, s’ha iniciat el procés per a la confecció de dues Borses d’Ocupació Temporal, una per a València i una altra per a Alacant.

Els llocs oferits, corresponents a les Ofertes d’Ocupació Pública als anys 2020, 2021 i 2022, inclouen 20 places de maquinistes d’Alacant; 79 maquinistes de València; 1 cap de Circulació d’Alacant; 10 caps de Circulació de València; i 5 Reguladors de Lloc de Comandament de València.

Les bases del procés selectiu per a la cobertura dels llocs de treball de conducció de trens i tramvies (maquinistes) i de gestió de la circulació (caps/as de circulació i reguladors/as del lloc de comandament) estan disponibles en www.fgv.es.

En la mateixa pàgina web s’informa sobre la forma, dates i terminis d’admissió de sol·licituds per a participar en el procés selectiu, que va començar el dimecres dia 16 de novembre i finalitza el dimecres 23 de novembre a les 24:00 hores. La inscripció es realitzarà exclusivament de manera telemàtica.

Les bases han sigut negociades amb la representació legal dels treballadors i les treballadores d’FGV i s’ajusten a les previsions legals i normatives que els són aplicable, de conformitat amb el que es disposa en el Pla d’igualtat d’FGV.

Aquesta convocatòria se suma a les realitzades amb anterioritat per FGV i que permeten dotar a l’empresa pública del personal necessari per a cobrir les necessitats que sorgeixen en diferents àrees de gestió.