Publicat
Arxivat com Corporatiu, Noticias FGV, Notícies.

  • Aquestes actuacions afecten les Línies 1 i 9, i se sumen a les que ja realitza FGV per a millorar les condicions de la xarxa a Alacant
  • També es planteja la construcció d’un nou baixador que prestarà servei a la població de Jesús Pobre

La Generalitat ha adjudicat la redacció de diferents projectes de construcció que permetran millorar les condicions actuals del traçat de les Línia 1 (Estels-Benidorm) i Línia 9 (Benidorm-Dénia) del TRAM d’Alacant, en el tram comprés entre les poblacions de La Vila Joiosa i Altea.

L’elaboració dels diferents projectes s’ha adjudicat a la UTE Ardanuy Enginyeria, SA i CIVIS Consultors Associats SL-Tec Quatre, SA per un import de 788.799 euros, IVA inclòs.

Els trams entre La Vila Joiosa i Benidorm, i Benidorm-Altea són de via única, excepte punts concrets, circumstància que provoca problemes de regularitat, a causa de la necessitat de realitzar creus en determinades estacions dotades de via doble.

Amb aquestes actuacions que permetran delimitar en quins punts es pot duplicar la via, segons les condicions urbanístiques i tècniques existents, s’aconseguirà una millora important de la capacitat i una major fiabilitat i qualitat en el servei, en els trams afectats i en el conjunt de la xarxa del TRAM d’Alacant.

En aquest mateix plec es contempla la construcció d’un nou baixador en la Línia 9, que prestarà servei a la població de Jesús Pobre, com a resposta a la petició realitza per aquesta pedania de Dénia.