Publicat
Arxivat com Corporatiu, Noticias FGV, Notícies.

  • Està previst instal·lar unes 80 pantalles de tecnologia LED en tots els baixadors de les Línies 4, 6 i 8
  • El nou equipament permetrà oferir informació del temps de pas, així com d’incidències, avisos o recomanacions

La xarxa tramviària de Metrovalencia comptarà amb un nou sistema d’informació al viatger. El nou equipament comptarà amb pantalles LED que informaran del temps de pas, així com d’altres qüestions relatives al servei com a incidències, avisos o recomanacions.
La Generalitat, a través de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), ha adjudicat aquesta actuació a l’empresa Electronic Trafic SA, per un import d’1.003.888,27 euros, IVA inclòs.
Els dispositius es situaran en els pròxims mesos en les les parades de les Línies 4, 6 i 8, que corresponen al servei tramviari de Metrovalencia, així com en el Lloc de Comandament, situat a València Sud.
Amb aquesta actuació s’instal·laran pantalles de tecnologia LED en totes les parades del tramvia, fins a dos per cada baixador, la qual cosa representa uns 80 teleindicadores.
Dins d’aquesta mateixa actuació es contempla substituir en l’estació de Marítim Serrería els actuals teleindicadors per pantalles TFT, que permetran difondre diferents continguts, ampliant els actuals.
Tots aquests teleindicadors s’han projectat amb el sistema ciber-pass per a invidents, que permet sota demanda que la informació visualitzada en la pantalla es puga escoltar, per a facilitar l’accés d’aquests continguts a un major nombre de persones.
El sistema d’informació previst recull les dades del SAE (Sistema d’Ajuda a l’Explotació) que s’utilitza en la xarxa tramviària de Metrovalencia, que podrà notificar els horaris i destinacions de pròxims tramvies en les andanes de les estacions.
Actualment, en les línies del tramvia no existeix cap sistema d’informació al viatger amb teleindicadors o monitors. No obstant això, sí que està instal·lat en totes les estacions subterrànies i en algunes estacions de superfície de la xarxa de Metrovalencia.