Publicat
Arxivat com Corporatiu, Noticias FGV, Notícies.

  • Esta actuació forma part del Pla de Modernització de la connexió ferroviària entre Benidorm i Dénia
  • Els treballs previstos afecten 31 quilòmetres de via i compten amb un pressupost de 1.637.120, 01 d’euros

La Generalitat ha adjudicat el projecte i instal·lació dels sistemes de senyalització, comunicacions i energia del tram Calp-Denía de la Línia 9 del TRAM d’Alacant. L’import d’estes actuacions ascendix a 1.637.120, 01 euros, IVA inclòs.

Els treballs previstos formen part de les diferents actuacions que està duent a terme Ferrocarrils de la Generalitat València (FGV) en la línia que uneix Benidorm i Dénia i que tenen per objecte mantindre i millorar les condicions d’explotació, garantint la regularitat i la qualitat del servei amb uns estàndards semblants a la resta de la xarxa a Alacant.
Entre les actuacions ja en marxa o en tramitació administrativa i les previstes per als pròxims anys, la inversió de la Generalitat en la Línia 9 del TRAM d’Alacant ascendeix a més de 130 milions d’euros.
La instal·lació dels sistemes de senyalització, comunicacions i energia està previst que comence una vegada es completen els treballs de renovació de via en el tram Teulada-Dénia.
El projecte contempla la posada en servei dels enclavaments electrònics i bloquejos automàtics en este tram, així com la connexió amb el Centre de Tràfic Centralitzat de la Marina a Alacant.
A més, per a millorar l’atenció al viatger s’ha previst la instal·lació de teleindicadores i un nou sistema megafonia en totes les estacions i parades entre Benidorm i Dénia, que es completarà amb un sistema de videovigilància, com l’existent en la resta de línies en servei del TRAM d’Alacant.