Publicat
Arxivat com Corporatiu, Noticias FGV, Notícies.

  • El pressupost de les actuacions previstes ascendeix a més de 7,5 milions d’euros i per un període de tres anualitats
  • Els treballs afecten el conjunt d’equips distribuïts en estacions, parades i unitats en servei

La Generalitat adjudicat el manteniment del Sistema de Peatge de les estacions i unitats de Metrovalencia i TRAM d’Alacant per un import superior als 7,5 milions d euros, IVA inclòs.
Aquest contracte licitat i adjudicat per Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) s’ha dividit en tres lots, en funció de la tecnologia i situació geogràfica de les instal·lacions en les quals han de realitzar-se el manteniment.
L’abast dels treballs a què es refereix aquest plec contempla en els seus tres lots el manteniment d’expenedores automàtiques d’estacions i unitats; punts de pas en estacions; validadores embarcades i terminals de venda en taquilles; lectors de targetes per a clients; terminals portàtils del personal d’intervenció; i equipament de comunicacions i de tipus auxiliar.
FGV compta amb 138 estacions i parades i 106 unitats (metres i tramvies) en servei a València, mentre que la xarxa del TRAM d’Alacant disposa de 69 parades i 40 trens i tramvies.
El lot 1 afecta a les línies del TRAM d’Alacant i a les unitats mòbils adscrites a aquesta mateixa explotació i s’ha adjudicat a INDRA SISTEMAS S. A. per import d’1.795.053 euros, IVA inclòs.
El lot 2 corresponent a la xarxa de Metrovalencia s’ha adjudicat a aquesta mateixa empresa per import de 4.637.777, 21 euros, IVA inclòs.
L’últim lot que també afecta a part de la xarxa de Metrovalencia s’ha adjudicat a la Sociedad Ibèrica de Construcciones Eléctricas, S.A. (SICE) per 1.221.550,75 euros, IVA inclòs.
FGV ha establit que el contracte entre en vigor en el moment de la seua signatura per un període de tres anys, amb possibilitat de dues pròrrogues anuals.