Publicat
Arxivat com Noticias FGV, Notícies, RSC.

  • La sala Lametro de l’estació de Colom acull hui la conferència de Juan Miguel Albertos Pobla   sobre la mobilitat metropolitana durant la crisi econòmica
  • El diumenge 20 de setembre Metrovalencia i el TRAM d’Alacant celebren activitats obertes a la participació ciutadana
  • El dimarts 22 de setembre els servicis de transport de Castelló, València i Alacant seran gratuïts

Les dos explotacions de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), Metrovalencia i TRAM Metropolità d’Alacant, han obert el termini per a participar en el sorteig i promoció de títols de transport entre els clients, com a part de les accions previstes amb motiu de la celebració de la Setmana de la Mobilitat, que es desenrotlla del 16 al 22 del present mes, i que va ser presentada dimarts passat per la consellera d`Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador, i el director gerent de FGV, Ángel García de la Bandera.

Les persones interessades poden participar en el sorteig de deu passes de transport mensuals de Metrovalencia i el TRAM d’Alacant, amb l’únic requisit de registrara en la web www.metrovalencia.es o www.tramdealicante.es abans del 21 de setembre a les 12 de la nit.

Metrovalencia també sorteja dos mòbils Vodafone amb tecnologia NFC entre tots aquells que es facen una fotografia en una estació de metro o tramvia i la publiquen en la pàgina de Facebook metrovalencia.fgv. A més, per a tots aquells que adquirisquen un Bonometro des del telèfon mòbil tindran dos viatges afegits.

Finalment, aquells que recarreguen la seua targeta del 16 al 22 de setembre des de la pàgina web poden disfrutar dels avantatges següents: 3 euros de saldo si es recarrega la targeta TuiN; 2 viatges més al recarregar el Bonometro o Bono 60×60; i un dia més al recarregar els títols temporals (TATs, Gent Major, Mobilitat…).

Tots estos avantatges es poden adquirir fins al dia 22, jornada en què se celebra el Dia Europeu sense Cotxe, en el que els servicis de Metrovalencia, Tram de Castelló i Tram d’Alacant funcionaran de manera gratuïta perquè tots els ciutadans de la Comunitat puguen disfrutar dels avantatges d’un transport còmode, accessible i sostenible.

Cicle de conferències sobre mobilitat

Per a hui, està prevista la conferència de Juan Miguel Albertos Pobla, professor titular d’Universitat, pertanyent a l’Institut Interuniversitari de Desenrotllament Local, Departament de Geografia de la Universitat de València, amb la ponència “La mobilitat metropolitana en la crisi: tendències i perspectives en l’Àrea Metropolitana de València”.

Activitats lúdiques i visita a les instal•lacions

Seguint amb les activitats previstes en la Setmana de la Mobilitat, el diumenge, en l’esplanada de l’estació d’Alameda, en el vell llit del riu Túria, d’11 hores a 13:30 hores, Metrovalencia oferirà tallers, jocs i activitats, acompanyats d’animació i regals. A Alacant, també eixe mateix dia, en la platja del Postiguet, en col•laboració amb l’Ajuntament de la ciutat, s’han organitzat activitats per a tots els públics, amb la possibilitat de visitar en l’estació de La Marina el material mòbil actual i a uns quants cotxes de la Limón Express.

El dilluns 21 de setembre continuen les activitats previstes amb la visita a les instal•lacions del Post de Comandament de  Metrovalencia  en València Sud, prèvia inscripció en la pàgina web de Metrovalencia (www.metrovalencia.es).