Publicat
Arxivat com Noticias FGV, Notícies, Notícies Metrovalencia, Notícies TRAM.

  • El Consell d’Administració potència els objectius marcats en el Pla Estratègic de l’empresa pública
  • Les noves contractacions s’han realitzat conforme al Decret 95/2016 del Consell

El nou organigrama aprovat per FGV s’ha posat en marxa per a reforçar la gestió amb noves àrees i dotar de més autonomia a la delegació d’Alacant, que passa a assumir competències directes sobre l’operació i manteniment del servici. Amb esta proposta, l’àrea d’Explotació es dividix en dos, una direcció per a Metrovalencia i una altra per a TRAM d’Alacant. Així caldrà ajustar-se de manera més eficaç i descentralitzada les particularitats i diferències de cada una d’estes xarxes de transport.

En el nou organigrama també s’ha incorporat la creació d’un servici de  Igualtat de Gènere que permetrà a l’empresa avançar en les qüestions relacionades amb esta matèria.

Així mateix, per a impulsar els objectius estratègics de millora de la imatge interna i externa de l’empresa, i de l’atenció al client, s’ha potenciat la Direcció de “Comunicació” i la Direcció de “Clients i Accessibilitat” que recolze la gestió de l’empresa més gran del Sector Públic dependent de la Generalitat Valenciana.

En este sentit, s’ha contractat nou personal per a dirigir l’àrea de “Comunicació” i de “Clients i Accessibilitat”. Els directors de “Comunicació”, Manuel Salvador Jardí, i de “Clients i Accessibilitat”, Francesc Romeu, s’han incorporat al gener als seus llocs de treball en FGV, després del seu nomenament com a Alts Càrrecs pel Consell d’Administració de 23 de desembre de 2016.

Les contractacions s’han arribat a cap de conformitat amb el Decret 95/2016, de 29 de Julio del Consell, de la Conselleria d’Hisenda i Model Econòmic i amb l’Orde 5/2016, de 13 de setembre, de la Conselleria d’Hisenda i Model Econòmic, que autoritza i regula la contractació de personal directiu en empreses del Sector Públic.

En este context, FGV pot contractar fins a tres persones davall l’esmentada categoria, i compta amb els informes favorables de la Direcció General del Sector Públic i de la Direcció General de Pressupostos, que permet cobrir els llocs de la Direcció de Comunicació, la Direcció de Clients i Accessibilitat i la Direcció de Gabinet.

Manuel Salvador Jardí és un experimentat periodista, que ha passat per Grups de Comunicació com El País i Canal 9. Francesc Romeu Martí va ser Director Corporatiu d’Accessibilitat, Innovació i Sostenibilitat de Renfe entre 2009 i 2012.