Publicat
Arxivat com Notícies, Notícies Metrovalencia.

Els treballs afectaran distintes parades de les Línies 1, 3 i 4 del metropolità

El pressupost de partida ascendix a 91.572,45 euros, Impost del Valor Afegit no inclòs

Es reubicaran passos, accessos i refugis, s’ampliarà el tanca existent i se senyalitzaran els passos

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha tret a licitació l’execució de les obres de condicionament de passos entre andanes i de vianants en el TRAM d’Alacant amb un pressupost inicial de 91.572,45 euros, sense incloure l’IVA. Els treballs afectaran distintes parades de les Línies 1 (Estels-Benidorm), 3 (Estels-El El Campello) i 4 (Estels-Plaça La Corunya).

El motiu d’aquestes actuacions és augmentar la seguretat per a l’usuari que utilitza els diferents passos de vianants que creuen la via del TRAM d’Alacant i, per a això, es procedirà a condicionar-los amb criteris d’accessibilitat i seguretat.

Les diverses actuacions a realitzar són l’alçament o reubicació (si fóra necessari) dels passos de vianants i accessos en compliment amb les normatives d’accessibilitat vigents; l’alçament o reubicació (si fóra necessari) dels refugis; l’ampliació del tanca existent per a previndre el risc de caigudes a distinta altura i els encreuaments per llocs indeguts i disminuir el risc d’enrotllaments; i la senyalització dels passos de vianants.

De la inversió prevista, 36.281,40 euros, sense IVA, pertanyerien a les actuacions en les parades de la Línia 1; 22.650,26 euros, sense IVA a la Línia 3 i 23.446,40 euros, sempre sense IVA, per a la Línia 4. La resta de partides fins a completar el pressupost seria per a seguretat i salut i el benefici industrial.